Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 18. februar 2024

Som familie af Eva Munk (minianmeldelse)

"Cleo kommer hjem fra skole.
Der er sket en ulykke.
Cleos kat er død.
Cleo er vildt ked af det.
Det er som at miste en del af familien."


[Anmeldereksemplar fra Straarup & Co.]

Cleo elsker sin kat Theo, som hun har haft siden hun var 4 år. Men en dag er Theo, der ikke da Cleo kommer hjem. Mor og far fortæller at der er sket et uheld, og Theo er blevet kørt over. Cloes verden bryder sammen. Theo har været ved hendes side i 10 år, og hvordan skal hun nogensinde komme videre?

Hvis du nogensinde har elsket og mistet et kæledyr kan du nemt relatere dig med Cleo. Sorgen er voldsom, og den er skrevet med stor indlevelse. Det samme er alle de andre følelser, der kan være i spil, når man mister et kæledyr, man har haft næsten hele sit liv. Bogen kommer også ind på, hvordan omverden kan opfatte ens sorg. Det er ikke alle, der har den samme forståelse for den sorg man kan føle. 

Som familie er en del af HIP serien, som er en letlæsningsserie, der henvender sig til unge. Den har lix 15. Den er skrevet i et letforståeligt sprog. Sætningerne er korte, og det samme er kapitlerne. Der er mange ting, som kan tage fat i, og der er ikke særlig mange bøger om emnet. Det er en yderst relevant bog.

 

Titel: Som familie
Forfatter: Eva Munk
Serie: HIP 15
Sprog: dansk
Forlag: Straarup & Co.
Udgivet: 2023
ISBN: 9788775925728
Sideantal: 63

Ingen kommentarer:

Send en kommentar