Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 12. marts 2024

Sol over indre by og historien om en jahat af Sophie Souid & Emilia Rubæk

"Sol er seriøst træt af, at folk siger nej. Især når mor gør det. Og det gør hun tit. Men nede i kiosken hører Sol noget, der hedder en nejhat. Og hvis der findes en nejhat, må der vel også findes en jahat. Sådan en ville helt sikkert løse alle Sols problemer. Eller ville den? I hvert fald går jagten på jahatten ind."


[Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget]


Sol over indre by og historien om en jahat er anden bog om pigen Sol, og denne gang er hun pænt træt af at hendes mor og andre mennesker tit siger nej til ting, som hun synes er spændende og sjove. Så nu går Sol på jagt efter en jahat, som kan vende mors nej til et ja.

Endnu en underholdende bog om Sols mange sjove og skøre påhit og planer, som ikke altid går helt efter planen, men som er meget underholdende for læseren at følge med i. Sol oplever mange ting i sin jagt på en jahat, møder nye og gamle bekendte, og finder måske ud af at nej ikke altid er et dårligt ord.

Sophie Souid fortæller historien i et fængende og humoristisk sprog. Der er ligeledes et godt flow og tempo i historien, som skaber fremdrift og holder én fanget.
Bogen er igen illustreret af Emilia Rubæk Holm, og som altid gør hun et rigtig godt arbejde med at illustrerer Sols mange eventyr. Illustrationerne er flotte og iderige, og der er knald på farverne og detaljerne. 

Sol over indre by og historien om en jahat får en stor anbefaling herfra. Den henvender sig til børn mellem ca. 3-6 år og deres forældre, som elsker en sjov og underholdende historie om en pige fuld af spilopper og med et hjerte af guld. 


4/5 stjerner

Titel: Sol over indre by og historien om en jahat
Forfatter: Sophie Souid // Illustrator: Emilia Rubæk Holm
Serie: Sol over indre by #2
Sprog: dansk
Forlag: Carlsen
Udgivet: 4. april 2023
ISBN: 9788727021751
Sideantal: 40

Ingen kommentarer:

Send en kommentar