Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 21. marts 2024

Heartstopper: Volume Five af Alice Oseman

"Nick and Charlie are in love. They've finally said those three little words, and Charlie has almost persuaded his mum to let him sleep over at Nick's. He wants to take their relationship to the next level... but can he find the confidence he needs?

And with Nick going off to uni next year, is everything about to change?"



Så er vi nået til den femte og næstesidste volume af Charlie og Nicks fortælling. Det er næste ikke til at bære at deres historie, snart når dens slutning, for det er virkelig en historie, som jeg har nydt at følge med i.

I Volume Five møder Nick og Charlies forhold nye højder og ikke mindst nye udfordringer. Charlie kæmper mod tvangstanker omkring mad og spisning, og så selvskader han. Han får professionel hjælp og i det sidste bind var han indlagt i en periode. Nick har været og stadig er en stor støtte for Charlie, men nu er der måske et opbrud på vej. Nick er nemlig snart færdig med skolen og skal på universitet, men Charlie stadig har et år tilbage. Kan de to klarer sig uden hinanden, og hvordan kommer det til at påvirke deres forhold?
Nick og Charlie snakker også om, de er klar til at tage det næste skridt i deres forhold, nemlig sex, og det kommer der nogle rigtig fine snakke ud af. 

Heartstopper: Volume Five er en virkelig god tilføjelse til serien, som kommer ind på nogle nye temaer, og gør dem tilgængelige og relevante for læseren. 
Skrivestilen er nem og ligetil, og bliver fint understreget af den enkle, men udtryksfulde tegnestil. Siderne vender sig selv, og man kommer hele følelsesregisteret rundt, men for det meste har man bare en dejlig varm følelse i maven, når man er i selskab med Nick og Charlie.

Jeg knuselsker denne serie, og kan på det varmeste anbefale den, samt tv-serien på Netflix. De er et comfort read og comfort watch. 


5/5 stjerner

Titel: Heartstopper: Volume Five
Forfatter: Alice Oseman
Serie: Heartstopper #5
Sprog: engelsk
Forlag: Hachette
Udgivet: 7. december 2023
ISBN: 9781444957655 
Sideantal: 320

Ingen kommentarer:

Send en kommentar