Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 8. august 2019

Sommerlæsning 2019 #3


Selvom jeg deltager i N.E.W.T.s her i august og har planer om at læse disse bøger, er det skam ikke de eneste bøger, som jeg har planer om at læse. Det ville jo være alt for nemt, og det kan vi bestemt ikke have...
Jeg har derfor 5 andre bøger, som jeg håber på at få læst i løbet af august.

  • Spellslinger af Sebastien de Castell. Jeg nævnte kort denne bog i mit N.E.W.T.s blogindlæg, da den er den "uofficielle" fælleslæsning i løbet af readathonet. Den lyder til at være mega sjov, og så er den ligeledes min bufferbog til N.E.W.T.s.
  • Leoniderne af Nanna Foss. Regitze/Bookish Love Affair har arrangeret en readalong af de tre første bøger i Spektrum serien, da den fjerde bog udkommer i november. I august skal den Leoniderne således læses. Den ide er jeg selvfølgelig straks med på og heldigvis er der ikke længe til d. 10. august, hvor det hele går løs! Tjek Regitzes blogindlæg/video ud her og husk at bruge #SpektrumReadalong.
  • Og så drukner jeg... af Ditte Wiese. Jeg har hørt så meget godt om denne roman, så mine forventninger er meget høje og jeg håber at de bliver indfriet.
  • Roser og violer af Gry Kappel Jensen. Endnu en bog, som jeg har hørt meget godt om, så igen har jeg store forventninger.
  • Små hænder af Andrés Barba. Jeg opdagede denne her på biblioteket, og den lover uhygge og gys, så det håber jeg at den er.

Dette bliver nok min sidste sommerlæsning for i år, men jeg vender nok tilbage med noget efterårslæsning, når vi kommer derhen, da jeg synes, at det virker for mig ikke at lave alt for lange tbrs som jeg plejer. Så er de lidt nemmere at overholde, selvom det stadig kan være svært.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar