Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 20. oktober 2020

Dewey's 24 Hour Readathon TBR - efteråret 2020


[På røven gennem natten er et anmeldereksemplar fra forfatteren // Regnum Mortis - Slutspil er et anmeldereksemplar fra Valeta // Udød er et anmeldereksemplar fra Calibat // Dødsbørn er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet]

Jeg har lyst til at gentage min indledning fra forårets tbr liste, for den er ligeså sand nu som som den var for et halvt år siden. Jeg trænger virkelig til et hyggeligt readathon, og igen står Dewey's 24 Hour Readathon klar til at hjælpe. Det er jo bare fantastisk. Som altid er formålet at læse lige så meget, som man har lyst til i løbet af 24 timer. Det er også helt frivilligt, hvor aktiv man er på de sociale medier, men det plejer at være virkelig hyggeligt at følge med i, hvad andre læser. 
I Danmark starter readathonet på lørdag kl. 14 og slutter igen 24 timer senere, hvilket vil sige kl. 13 søndag, da vi skifter til vintertid. Du kan læse mere lige her.

Normalt plejer jeg at læse korte bøger til readathonet, og der er da også nogle korte graphic novels i min tbr stak, men der er

Jeg har gennemgået mine bogreoler for bøger, jeg godt kunne tænke mig at læse, og jeg har fundet en ret stor stak, der både består af romaner, novellesamlinger samt graphic novels. Jeg når nok ikke igennem dem alle i løbet af de 24 timer, men det er også helt fint. På den måde har jeg noget at vælge imellem. 
  • På røven gennem natten af Søren Poder (175 sider) (anmeldereksemplar). Jeg har hørt meget godt om denne bog, så jeg er spændt. 
  • Regnum Mortis - Slutspil af Patrick Leis (579 sider) (anmeldereksemplar). Jeg har ventet så længe (flere år faktisk) på denne bog, som også er den længste på min liste. Jeg glæder mig så meget til at få afslutningen på denne episke zombieserie.
  • Udød af Ruben Greis (361 sider) (anmeldereksemplar). Endnu et zombieeventyr, som jeg glæder mig til at sætte tænderne i.
  • Dødsbørn af Nicole Boyle Rødtnes (244 sider) (anmeldereksemplar). Jeg læste denne bog for flere år siden, og jeg glæder mig til at genbesøge universet.
  • Grimm II af Kenneth Bøgh Andersen & Benni Bødker (236 sider). Jeg glæder mig til at genlæse disse uhyggelige genfortællinger.
  • Slasher Girls & Monster Boys (389 sider). Dette er en novellesamling af uhyggelige noveller, som jeg længe har villet læse. Det er ikke sikkert at jeg får læst hele samlingen, men jeg regner med at snuppe nogle indimellem romanerne.
  • Through the Woods af Emily Carroll (208 sider). Uhyggelige historier på tegneserieformat - ja, tak!
  • The Wake af Scott Snyder (256 sider). Jeg har tidligere læst denne graphic novel, og nu er det på tide med en genlæsning.
  • Welcome to Lovecraft af Joe Hill & Gabriel Rodriguez (168 sider). En af mine yndlings graphic novels, og helt perfekt til et readathon.
Jeg har således 9 bøger på i alt 2.616 sider. Jeg regner som sagt ikke med at få læst alle bøger, men jeg håber på at få gjort et solidt indhug i stakken.

Som altid vil jeg lave et blogindlæg herinde, som løbende vil blive opdateret- Jeg vil ligeledes være aktiv på Instagram (@pthoustrup). Smid gerne link til din blog, Instagram eller andet i kommentarerne, hvis du også deltager, og fortæl også gerne hvad du har planer om at læse.

Vi snakkes ved lørdag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar