Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 6. oktober 2020

Heartstopper: Volume Three af Alice Oseman

"Boy meets boy. Boys become friends. Boys fall in love."



Heartstopper: Volume Three udkom tidligere i år, og jeg skulle selvfølgelig læse videre i historien om Charlie og Nick. De to første bind var virkelig rørende og bind 3 fortsætter i samme spor. 

Nick er blevet mere sikker på sis selv, og har fortalt sin mor, at han er biseksuel. Charlie og Nick er også blevet kærester, men de har endnu ikke fortalt det til deres venner og klassekammerater, da Charlie tydelig husker, den mobning han blev udsat for, da det kom frem, at han var homoseksuel. De skal på en skoletur til Paris, hvor alt kan ske.

Heartstopper: Volume Three er Charlie og Nick kommet endnu tættere på hinanden, og der er derfor endnu mere romantik i luften. Jeg synes, det er godt at man får set, hvordan deres forhold udvikle sig. De er dog stadig dårlige til at få snakket om nogle vigtige ting, som giver grund til bekymringer hos dem begge. Vi finder blandt andet ud af at Charlie tidligere har skadet sig selv, og Nick er også bekymret over hvor lidt han spiser. På den anden side er Charlie bange for at Nick eller dem begge to vil blive mobbet, hvis de forkerte finder ud af, at de er kærester. Men de snakker ikke rigtig om tingene. Nogle bliver nævnt i forbifarten, mens jeg tror at andre ting kommer med i bind 4. Jeg ville dog gerne have set at nogle af disse emner, blive behandlet lidt mere i dybden. Det ville også give lidt mere kød på handlingen. Det kommer måske, men det havde været rart, hvis der havde været lidt mere med i dette bind. 

Jeg er helt vild med Charlie og Nicks venneflok. De er virkelig herlige, og det er rart at der er mere fokus på dem i dette bind, og at man kommer til at lære dem bedre at kende. Kærlighedshistorien mellem Nick og Charlie er sød, men jeg er altså en sucker for godt beskrevet venskaber. De to lærere, der er med på turen, var også nogle utrolig herlige fyre.

Heartstopper: Volume Three er endnu en god tilføjelse til Nick og Charlies historie, hvor det store fokus er på kærlighed og venskab. Det er en meget let og sød fortælling, og selv om jeg ville have haft lidt mere kød på handlingen, så er det em underholdende graphic novel, som man ikke bør snyde sig selv for.


4/5 stjerner

Titel: Heartstopper: Volume Three
Forfatter: Alice Oseman
Serie: Heartstopper #3
Sprog: engelsk
Forlag: Hodder Children's Books
Udgivet: 6. februar 2020
ISBN: 9781444952773
Sideantal: 384

Ingen kommentarer:

Send en kommentar