Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 24. oktober 2020

Readathon #11 - oktober 2020

Dette blogindlæg vil løbende blive opdateret


[På røven gennem natten er et anmeldereksemplar fra forfatteren // Regnum Mortis - Slutspil er et anmeldereksemplar fra Valeta // Udød er et anmeldereksemplar fra Calibat // Dødsbørn er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet]


Klokken 13:28
Så er der ikke længe til at efterårets omgang af Dewey's 24 Hour Readathon går i gang. Jeg har brugt morgenen og formiddagen på at bage gulerodsboller, vaske sengetøj, rydde op og læse tre bøger. 
Nu venter jeg bare på at klokken bliver 14, så jeg kan læse noget mere. Jeg skal også lige beslutte mig for, hvilken bog jeg vil skyde readathonen i gang med...

Klokken 14:00
Så er vi i gang og min første bog bliver Welcome to Lovecraft af Joe Hill, som er en af mine yndlings horror graphic novels. Det er et godt stykke tid siden, jeg læste den sidst, så glæder mig til genlæse den.
Rigtig god læselyst til alle.

Antal bøger læst: 0
Antal læste sider: 0

Klokken 15:13
Så har jeg fået læst min første bog, Welcome to Lovecraft. Den var ligeså god som jeg husker det. Jeg har lyst nogle uhyggelige eventyr, så kaster mig over Grimm II og finder nok også lidt chokolade frem. 

Antal bøger læst: 1
Antal læste sider: 168

Klokken 17:55
Så fik jeg færdiglæst Grimm II. Det er nogle herlige grumme eventyr, de to forfattere har gendigtet, og jeg er vild med John Kenn Mortensens stemningsfulde illustrationer.
Nu vil jeg lige tage en pause og få lavet noget aftensmad. Er ved at være pæn sulten.

Antal bøger læst: 2
Antal læste sider: 403

Klokken 20:04
Jeg fik lyttet til resten af min lydbog Sorcery of Thorns af Margaret Rogerson, mens jeg lavede aftensmad. Jeg fik også læst endnu en graphic novel fra min tbr stak. Valget faldt på Through the Woods af Emily Carroll. Den var lige så creepy som jeg huskede. 
Nu vil jeg kaste mig over Udød og finde ud af hvad den har at byde på.

Antal bøger læst: 3
Antal læste sider: 657

Klokken 23:25
Sidste side er vendt i Udød. Det var en underholdende zombiebog med masser af splat og kvikke bemærkninger. 
Mine øjne er ved at være lidt tunge, så jeg vil begynde at gøre mig klar for natten. Jeg kommer ikke til at holde mig vågen hele natten, da jeg har en aftale i morgen, men jeg vil gerne starte på en ny bog inden jeg skal sove.
Rigtig god læselyst til jer, der fortsætter. 

Antal bøger læst: 4
Antal læste sider: 1.025

Klokken 06:32
Godmorgen. 
Jeg har været vågen siden kl. 5, men tog det fornuftige valg at læse 1 time i sengen. Jeg er i gang med at læse Regnum Mortis, og den virker meget lovende. 
Nu er jeg så stået op, har været i bad og fået morgenmad. Jeg har en aftale senere i dag, så bliver derfor nødt til at stoppe før tid, men indtil da vil jeg læse og høre BTS.

Antal bøger læst: 4
Antal læste sider: 1.100

Klokken 09:21
Jeg bliver nødt til at stoppe for nu, da jeg har en aftale om ikke så længe. Jeg fik læst nogle flere sider i Regnum Mortis, og jeg fik også færdiglæst The Wake, som var den sidste graphic novel i min stak.
Det har været et stille og roligt readathon fra min side, og det var lige hvad jeg trængte til.
Rigtig god søndag og forsat god læselyst til alle jer, der stadig hænger i.

Antal bøger læst: 5
Antal læste sider: 1.431

Ingen kommentarer:

Send en kommentar