Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 4. maj 2022

Orilium Spring Equinox 2022 - uge 4


Mandag d. 25. april
Så blev det hverdag igen, og jeg var stadig en smule træt, men heldigvis blev jeg lidt mere frisk i løbet af dagen. Jeg fik hørt videre i Stormtid, og jeg er en smule ambivalent omkring den. Jeg synes, at universet virker spændende (men vi har endnu ikke hørt nok om det), men jeg synes godt nok at forholdet mellem hovedpersonen Maren og Esben er alt, alt for meget instalove. Det går alt for hurtigt efter min smag. Men jeg lytter videre.
Jeg fik også startet op på Vand til blomster af Valérie Perrin, hvor jeg fik læst 20 sider, hvilken ikke er altverden, men kapitlerne er ultrakorte. 

Antal læste bøger: 14
Antal læste sider: 4.420

Tirsdag d. 26. april
Jeg får desværre ikke læst så meget i Vand til blomster, selvom jeg godt kan lide sproget. Jeg skal til at blive bedre til at sætte tid af, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg vil nemlig gerne blive færdig med den inden april er omme.
Jeg fik til gengæld hørt en del af Stormtid, men jeg er desværre ikke særligt fanget af den. 

Antal læste bøger: 14
Antal læste sider: 4.547


Onsdag d. 27. april
Jeg havde en lang dag i dag, men i nogle pauser fik jeg læst mere af Vand til blomster
Til og fra arbejde hørte jeg Stormtid, og jeg kan konstatere at det desværre ikke er en bog for mig. Men jeg mangler ikke særlig meget af lydbogen, at jeg lytter den færdig i morgen.

Antal læste bøger: 14
Antal læste sider: 4.738

Torsdag d. 28. april
Så blev jeg færdig med Stormtid, og ja det var ikke en bog for mig. Hvorfor kommer jeg til at uddybe i en anmeldelse.
Det blev igen til ganske lidt i Vand til blomster, og jeg tvivler, at jeg bliver færdig i løbet af de næste to dage. Derfor har jeg besluttet ikke at stresse over det, og hvis jeg ikke får læst i den, så er det bare sådan det er.

Antal læste bøger: 15 
Antal læste sider: 4.869


Fredag d. 29. april
Endnu en aftenvagt, så jeg havde formiddagen fri, hvor jeg fik trænet og lavet forskellige praktiske ting. Jeg fik startet på en ny bog Fede svin af Nikolaj Højberg, som jeg fik læst en god del af.
Jeg skulle hjem til mine forældre i weekenden, så de kom og hentede mig efter min aftenvagt.

Antal læste bøger: 15
Antal læste sider: 4.975

Lørdag d. 30. april
Om formiddagen skulle vi til fødselsdagsfejring, hvilket var meget hyggeligt.
Derefter brugte jeg dagen på at læse Fede svin færdig, læse ét kapitel i Vand til blomster, samt hygge med hvalpene og familien.
Jeg havde også totalt glemt at Dewey's 24 Hour Readathon løb af stablen i denne weekend. Det er første gang, siden jeg begyndte at deltage. Det var træls, men på den anden side, havde jeg heller ikke rigtig energi til at deltage, hvis jeg skal være ærlig.

Antal læste bøger: 16
Antal læste sider: 5.103


Jeg synes, at readathonet startede godt ud, men jeg havde alt for mange lange bøger på min tbr. Næste gang skal jeg være bedre til at tage nogle kortere bøger med, så balancen er bedre. Den sidste uge kæmpede jeg en del med at få læst, og jeg blev ikke færdig med Vand til blomster, som jeg havde håbet.
Men alt i alt er det et hyggeligt readathon, og jeg glæder mig til august.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar