Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 20. maj 2022

Heartstopper: Volume Four af Alice Oseman

"Charlie didn’t think Nick could ever like him back, but now they’re officially boyfriends. Charlie’s beginning to feel ready to say those three little words: I love you.

Nick’s been feeling the same, but he’s got a lot on his mind – not least coming out to his dad, and the fact that Charlie might have an eating disorder.

As summer turns to autumn and a new school year begins, Charlie and Nick are about to learn a lot about what love means."



Trigger Warning: Spiseforstyrrelse, selvskade, mentalt helbred

Jeg skriver denne anmeldelse dagen efter, jeg har binge watching hele den første sæson af Heartstopper tv-serien. Det er en fantastisk og hjertevarm serie, som jeg bare har lyst til at se igen og igen.
Jeg genlæste også Heartstopper volume 4 et par dage før tv-serien udkom, selvom tv-serien slet ikke er nået dertil endnu - men det håber jeg den gør.

Nick og Charlie er officielt blevet kærester, og så skulle alt være godt, ikke? Men sådan er virkeligheden desværre ikke... Nick er nervøs for skulle fortælle sin far, at han er biseksuel og har en kæreste. Samtidig er han bange for at Charlie har en spiseforstyrrelse, men han ved ikke, hvordan han kan hjælpe. 

Så dette er et lidt hårdt volume at læse. Der er stadig meget af den velkendte sødme mellem Charlie og Nick, og som jeg elsker. De er simpelthen så søde sammen. Men der er også stor fokus på spiseforstyrrelse, mentalt helbred og selvskade. Der er ligeledes fokus på, hvad man som pårørende kan eller måske ikke kan gøre for at hjælpe. Og det er også en vigtig samtale, for det er ikke altid, at man kan hjælpe ens kære selvom man rigtig gerne vil og selvom man elsker hinanden.
Jeg synes, at forfatteren fortæller og skriver rigtig godt om de svære emner. Det er hjerteskærende at læse om, men det er så vigtig og relevant!

Jeg elsker denne serie, og jeg kan ikke anbefale den nok. Læs den nu!
Der er desværre lang tid, at det femte og sidste(!) volume kommer, men jeg glæder mig SÅ meget. Men heldigvis kan jeg altid genlæse og gense serien igen, når jeg mangler noget Nick og Charlie kærlighed.


5/5 stjerner

Titel: Heartstopper: Volume Four
Forfatter: Alice Oseman
Serie: Heartstopper #4
Sprog: engelsk
Forlag: Hodder Children's Books
Udgivet: 6. maj 2021
ISBN: 9781444952797
Sideantal: 384

Ingen kommentarer:

Send en kommentar