Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 27. september 2020

Illumicrate #17 - Identity Crisis August 2020


Temaet for augusts Illumicrate var Identity Crisis. Holdet bag har meldt ud at der mangler en tumbler fra boksen, men at vil blive sendt ud på et senere tidspunkt. Jeg synes ikke, at det er deres stærkeste boks, og jeg ville gerne have set at de havde holdt det lilla farvetema hele vejen igennem (da jeg elsker lilla). Men der var nogle fine ting imellem.


@chattynora har lavet denne utrolig fine metalæske, som er inspireret af Percy Jackson med symboler og citater fra serien.


Den næste ting var denne negleoile fra @madamealchemie, som jeg helt klart skal have testet ved lejlighed.


Jeg er vild med farverne, men knap så vild med at ringen er af plastik. Jeg havde nok foretrukket træ, da det ser lidt billigt ud med plastik. Citatet er fra en af mine yndlingsbøger - Illumicrate af Amie Kaufman og Jay Kristoff. Designeren er @felfiramoondesigns.


@alicemariapower har lavet dette hologramprint af nogle af karakterne fra Mistborn af Brandon Sanderson. Jeg kan godt lide hologrameffekten, men jeg ved ikke hvor vild jeg er med selve tegnestilen. Den rammer ikke helt i min smag.


Til gengæld kan jeg rigtig godt lide månedens pin, som også er inspireret af månedens bog. Jeg elsker designet og farverne. Designeren er @stacey.mcevoy.caunt.


Månedens bog er The Space Between Worlds af Micaiah Johnson og er genren er ya sci-fi. Den handler om multiverse, som jeg finder meget interessant. Jeg mindes ikke at have stødt på det emne før i andre bøger, som jeg har læst, så jeg er meget spændt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar