Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 30. marts 2021

Tome Topple Readathon opsummering // runde 14


[Akkanas gåde er et anmeldereksemplar fra Tellerup // Geminiderne er et anmeldereksemplar fra Gyldendal]

Mandag d. 15. marts
Det er første dag af Tome Topple Readathon, og jeg var fuld af optimisme først på dagen. Jeg var på arbejde på min fysiske arbejdsplads (vi arbejder stadig hjemme størstedelen af tiden), så det var både vildt og godt at se nogle kollegaer på afstand.
Mit energiniveau tog dog lidt af et dyk, da jeg kom hjem igen, så resten af eftermiddagen blev brugt på SoMe og Youtube. Jeg havde ellers store planer om at begynde at læse, men jeg kunne ikke rigtig tage mig sammen, da jeg havde lidt for mange tanker, der rumlede rundt.
Om aften så jeg Christina E. Ebbesens book release party for Bondekongens rejse, som udkom i dag. Det var virkelig sjovt og underholdende, og jeg glæder mig til at starte på serien.
Jeg er i gang med at læse A Court of Mist and Fury af Sarah J. Maas og selvom den ikke er på min tbr har jeg altså valgt at tælle den med her. Jeg fik desværre ikke læst særlig meget, men håber at få taget revanche i morgen.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 26

Tirsdag d. 16. marts
Dagen startede med hjemmearbejde og derefter var jeg ude at gå en tur i det dejlige solskinsvejr. Det var tiltrængt både at få gået en tur og få noget solskin. Jeg fik læst 68 sider i A Court of Mist and Fury, og ikke lavet så meget andet.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 94


Onsdag d. 17. marts
Mine dage ligner efterhånden temmelig meget hinanden, men det tror jeg de fleste kan skrive under på for tiden. Eller jeg har i hvert fald svært ved at skille dem fra hinanden. Denne dag stod igen på hjemmearbejde, gåtur, læsning og YouTube/Netflix. Efter en lidt stille start på Tome Topple, hvad angår sideantal, fik jeg rent faktisk læst 102 sider af A Court of Mist and Fury, så yeah mig. Den er også en af mine favoritbøger, så det er bare skønt endnu en gang at dykke ned i universet. 

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 196

Torsdag d. 18. marts
I dag var min lange arbejdsdag, så derfor startede jeg dagen med at læse lidt i A Court of Mist and Fury. På vej hjem fra arbejde var jeg lige et smut i Rema, da mit køleskab var pænt tomt. Jeg havde alle intentioner om at færdiglæse A Court of Mist and Fury efter lidt aftensmad, men jeg var simpelthen så træt efter arbejde, at jeg kun kunne koncentere mig om at se lidt Netflix og YouTube, og derefter gik jeg direkte i seng.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 210

Fredag d. 19. marts
Jeg havde en kort arbejdsdag i dag, hvilket var herligt for jeg har virkelig set frem til weekend, selvom mine dage ligner hinanden. Jeg fik læst A Court of Mist and Fury færdig og jeg fik begyndt på Geminiderne, som jeg dog ikke fik læst så meget i, før jeg faldt i søvn.

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 293

Lørdag d. 20. marts
Jeg havde brug for en dag, hvor jeg skulle lave stort set ingenting, og sådan en dag blev lørdag. Jeg sov længe, hvilket var dejligt. Jeg læste en del i Geminiderne, og så Sweet Home færdig på Netflix. Derudover skrev jeg en anmeldelse til bloggen, og fik hørt Harry Styles' Fine Line et par gange. 

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 388


Søndag d. 21. marts 
I dag var en lidt mere praktisk dag, hvor jeg fik vasket tøj, fjernet afdækningspapir fra stue og gang (jeg er i gang med en istandsættelse). Derefter fik jeg støvsuget alle gulvene og bagt chokoladeboller. Og så fik jeg læst. Jeg færdiglæste nemlig Geminiderne, for jeg var atter en gang helt opslugt af historien og karakterne, hvilket var skønt.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 746

Mandag d. 22. marts
Jeg blev jo færdig med Geminiderne i går, så derfor skulle jeg jo starte på en ny bog. Valget faldt på Akkanas gåde af Boris Hansen. Jeg var pænt træt efter arbejde, men jeg endte faktisk med at få læst en del, så yeah for det! Historien er både spændende og letlæst, så det er jo en skøn kombi.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 878

Tirsdag d. 23. marts
Jeg havde en kort arbejdsdag i dag, hvilket var dejligt, da jeg skal arbejde længe både onsdag og torsdag. Efter arbejde fik jeg taget nogle billeder til bloggen og så gik jeg en tur. Det var i den grad tiltrængt og godt for både mit humør og min krop, så jeg må altså blive bedre til at prioritere de daglige gåture. Læsning blev der også tid til, og igen fik jeg læst en del i Akkanas gåde.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 990

Onsdag d. 24. marts
Onsdag var den første af tre lange dage i træk. Jeg havde dog håbet på at få læst noget mere i Akkanas gåde, men jeg var simpelthen alt for træt efter arbejde, så det blev blot til 8 sider, inden jeg gik omkuld i sengen. 

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 998




Torsdag d. 25. marts
Torsdag var endnu en lang dag, hvor jeg havde fri kl. 17. Jeg var simpelthen nødt til at gå en tur efter arbejde, så jeg gik en lang tur i den friske luft. Jeg var også et smut i Rema efter nogle ting, som jeg manglede inden jeg vendte snuden hjemad. Jeg endte derfor med at spise aftensmad sent, mens jeg så nogle afsnit af Chilling Adventures of Sabrina. Det blev også til nogle sider i Akkanas gåde, men dog ikke noget at råbe hurra for.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 1.026

Fredag d. 26. marts
Jeg havde en kort dag på arbejde, da jeg skulle hjem til mine forældre, som jeg ikke har besøgt siden jul. Jeg var træt efter en lang arbejdsuge, og derudover havde jeg ondt i maven, så jeg havde desværre ikke rigtig energi til at læse. Så det var igen en dag, hvor jeg fik læst utrolig lidt.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 1.046

Lørdag d. 27. marts
Lørdag var en meget bedre læsedag. Min mavepine var ikke så voldsomt, som om fredagen, hvilket var så dejligt, for det betød jeg rent faktisk kunne lave nogle ting. Jeg fik blandt andet læst Akkanas gåde færdig! Den var virkelig spændende, så nu skal jeg lige have skrevet an anmeldelse, så jeg kan læse videre i serien. Inden jeg faldt i søvn nåede jeg også at starte på Vulkanvinter af Christian Engkilde.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 1.375

Søndag d. 28. marts
Sidste dag i readathonet blev til en ren afslapningsdag. Jeg havde ellers forskellige planer, men jeg var træt, så det blev til YouTube, Disney+ og Netflix. Og det skal der også være plads til. Jeg havde det i hvert fald mega hyggeligt. Jeg fik læst lidt mere i Vulkanervinter inden sengetid, og den virker meget lovende.
Det blev altså til 3 bøger og 1.387 sider (i virkeligheden har jeg læst mere, da jeg både lyttet til en lydbog og læst en kort digtsamling).

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 1.387

Ingen kommentarer:

Send en kommentar