Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 19. august 2021

Den knuste gud af Henriette Hesselholdt

"Katalena plages af frygt og drømme, overbevist om at Sorkan har sluttet sig til fjenden. Imens søger Paleon og Colvar efter Jarsala. Da paladinen, Vermilla, beder dem tage med på diplomatisk rejse, får de selskab af en af fjendens tidligere soldater, Derell, der er opslugt af hævntørst, og måske ikke bare er en almindelig dødelig. Rejsen fører dem først til den røde ørken og senere langt om bag fjendens linjer."



Den knuste gud er bind 2 i Gudernes krig og foregår to år efter begivenhederne i Gudindens avatar.

Det er et år siden, jeg læste den første bog, så noget af dens handling har fortabt sig i glemslens tåger. Men heldigvis fandt jeg hurtigt ind i den overordnede historie, og det var rart. 
Handlingen består af flere forskellige sideplot, hvilket gør at der skiftes synsvinkel rimelig ofte. Det fungere for det meste godt, men der var nogle ting, som jeg gerne havde set uddybet lidt mere. Nogle steder går det lidt for hurtigt. Når det er sagt er Den knuste gud en spændende fortsættelse, der udbygger både persongalleriet og worldbuildingen. 

Vi følger stort set de samme personer med nogle nye tilføjelser. Det fungerer godt, og de forskellige personer er for det meste interessante og har hver deres agenda og motivation. Jeg savnede dog en liste over hvem der var hvem, da der er en hel del personer og guder med, og jeg mistede desværre tråden engang imellem. En lille liste, hvor jeg kunne slå de forskellige personer op, ville have hjulpet mig utrolig meget. 

Den knuste gud er en velskrevet roman, som jeg nød at læse. Den lægger fint op til den næste bog i serien, samtidig med at den formår at være en helstøbt historie, selvom ikke alle spørgsmål bliver besvaret. Serien minder mig stadigvæk meget om DragonLance romanerne, og det er fedt.
Jeg vil anbefale serien til dem, der holder af episk fantasy.


3,5/5 stjerner

Titel: Den knuste gud
Forfatter: Henriette Hesselholdt
Serie: Gudernes krig #2
Sprog: dansk
Forlag: Tellerup
Udgivet: 16. marts 2020
ISBN: 9788758836713
Sideantal: 334

Ingen kommentarer:

Send en kommentar