Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 6. oktober 2021

Nye bøger #75 - tilføjelser i september


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Hvor augusts bookhaul var så lille at det ikke gav mening at lave et selvstændigt indlæg om de to bøger det drejer sig om (de er i stedet for med her), er septembers bookhaul af en helt anden størrelse. Faktisk så stor, at jeg ikke kunne få presset alle bøgerne ind i det samme billede... 
40 bøger er det blevet til alt i alt, og der er en god blanding af anmeldereksemplar og bøger, som jeg enten har købt på Fantasyfestivalen eller på Saxo.
De kommer i en helt vilkårlig rækkefølge, men som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne.


Blodbaner af Martin Wangsgaard Jürgensen & Jacob Holm Krogsøe er et anmeldereksemplar fra Jacob og udgivet på Forlaget Calibat. Det er en bog, som jeg glæder mig rigtig meget til at læse, da det er en horror roman. Det passer jo helt perfekt til måneden, så den står derfor højt på min oktober tbr.

En anden roman, som har horrorelementer er Frankenstein genfortalt af Kenneth Bøgh Andersen, som Politikens Forlag har sendt til mig. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse Frankenstein af Mary Shelley først, så jeg kan sammenligne de to.


Sophie Souid spurgte mig om jeg ville anmelde hendes to nyeste børnebøger, som hun har skrevet sammen med Thomas Brunstrøm (Sallys far). Det ville jeg rigtig gerne, så Forlaget Carlsen har derfor sendt mig En monstervild ide og En blodig weekend.


Jeg mødte Mette Høppner Jakobsen på Fantasyfestivalen, og hun spurgte om, jeg ville anmelde hendes ya roman Hvad jeg ved om vinter. Det ville jeg meget gerne, og hun fortalte også at en efterfølger snart er på vej, så jeg håber på at få læst Hvad jeg ved om vinter inden. 

På Fantasyfestivalen hentede jeg også Dødens spil af Anne Elvedal på Straaup & Co stand. Det er en paranormal gyser, så den håber jeg også på at få læst i oktober.


Nattevandreren af Mads Brynnum har jeg allerede læst, og jeg elskede den!. Min anmeldelse kan læses lige her
Jeg har også læst De døde husker af Teddy Vork, som er en solid gyser for teenagere. Anmeldelse af den kommer snart. Begge bøger er anmeldereksemplarer fra Forlaget Calibat.


Arven af Astrid B.Z. Madsen er første bind i serien Knogledrengen. Det er en ny serie for børn, som forfatteren har sendt til mig. Bogen er udgivet på Forlaget Calibat.


Dragesværdet af C. G. Valentin er andet bind i serien Dragernes Ære. Jeg hørte forfatteren fortælle om bogen på Fantasyfestivalen, så jeg glæder mig meget til at læse den. Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatteren og den er udgivet på Forlaget Klippe.


Jeg forudbestilte Simon Zanders debut Inden det blå lys falmer, som jeg derefter hentede på Fantasyfestivalen. Bogen er signeret og kom med et lækkert krus og bogmærker.


Jeg forudbestilte også en anden bogboks, som jeg hentede på Fantasyfestivalen. Det var Pernille L. Stenbys nyeste roman Et manipuleret liv. I bogboksen var der også et bogmærk, en lille notesbog og et lækkert krus med en personlig hilsen. 


En af mine yndlingsforfattere, Laurell K. Hamilton, er startet på en ny serie, hvor første bog er A Terrible Fall of Angels. Jeg er meget spændt på at læse den, så det håber jeg snart kan blive en mulighed.

En anden bog som jeg også har store forventninger til er Empire of the Vampire af Jay Kristoff. Det er lidt af en moppedreng, men der er vampyrer med og det skulle være de grumme af slagsen, så jeg satser på at det bliver godt.


På Saxo købte jeg to bøger af Kalynn Bayron, som var Cinderella is Dead og The Poison Heart. Den første er en gendigtning af Askepot, men med nogle twist, mens den anden skulle være noget med hekse. Under alle omstændigheder er min interesse vakt.


De to næste bøger er rent coverbuys (men jeg har også hørt godt om dem), så håber at forsiden passer til indholdet. Bøgerne er House of Hollow af Krystal Sutherland og Six Crimson Cranes af Elizabeth Lim.


Crave og Crush af Tracy Wolff samt City of Brass, The Kingdom of Copper, The Empire of Gold af S.A. Chakraborty har jeg købt på grund af instagram og youtube (det er altså farlige steder at være for ens tbr). 
Jeg venter stadig på de sidste to bøger i Wolffs serie, som jeg håber, at jeg snart modtager.


De næste bøger jeg har købt er The Song of Achilles af Madeline Miller, som er en genfortælling af græske myter. One Last Stop af Casey McQuiston er en romantisk ya roman, og Touch the Dark af Karen Chance er urban fantasy, og som jeg har anmeldt lige her.


Jeg har også købt en lille stak manga og tegneserier. De første er vol III og IV i Death Note af Tsugumi Ohba. Jeg skal lige have genlæst vol I og II først, for det er meget længe siden, jeg har læst dem. Jeg har også bestilt de to sidste bind, men der er pt lang ventetid på dem, men jeg håber de snart dukker op.

Jeg har også købt de fire første bind i Heartstopper af Alice Oseman. Jeg har læst de første tre for et godt stykke tid siden, og jeg skal helt klart genlæse dem inden jeg læser bind 4.

Den sidste tegneserie jeg har købt er Thirsty Mermaids af Kat Leyh, som jeg er meget spændt på.


På Fantasyfestivalen købte jeg Muskler & Magi 1 & 2 af Thomas Arnt og som er illustreret af Rie Nim. De er helt perfekte til 24 timers readathons, så måske gemmer jeg dem til sådan ét.

Jeg købte også Den som hvisker af C.A. Wolters, som handler om vampyrer, magi og sex. Jeg glæder mig så meget, og tror faktisk at jeg skal have et vampyrtema snart. Måske endda en hel måned. (Forsiden er meget mere rød end på dette billede.)

Kymoras masker er tredje bind i Tobias Stenbæk Bro fantasysaga, som jeg har høje forventninger til efter jeg lige har slugt bind 2.


De sidste bøger i denne omgang er Christian Engkildes klimatrilogi om pigen Pandora. Jeg har læst den første bog Vulkanvinter, og jeg skal snart have læst Sandstorm og Jordskælv

Har du købt nogle spændende bøger i september?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar