Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 3. januar 2022

December 2021


[En monstervild ide & En blodig weekend er anmeldereksemplarer fra Carlsen // Tørke er et anmeldereksemplar fra Forlaget Klippe // Fødselsdagsønsket, der blev stjålet er et anmeldereksemplar fra Gads Børnebøger]

December endte med at være en relativ rolig måned, hvilket var rigtig dejligt. Det hjalp også en stor del, at jeg startede december med ferie og afsluttede december med ferie. Det var skønt. Så var der selvfølgelig juleaften og juledage, hvor jeg både fik hygget med familien og mulighed for at slappe af.
_________

Jeg fik læst 18 bøger, hvoraf 4 blev hørt som lydbøger. I alt blev det til 6.075 sider. Det var en rigtig god afslutning på året, og jeg er glad for, at jeg fik læst de bøger, som jeg fik læst.

Den korteste bog i december var Juleønsket på 76 sider, mens den længste var The Stand på svimlende 1325 sider. Jeg er så glad for, at jeg endelig blev færdig med The Stand! Den var lidt langtrukken nogle få steder, men ellers var det en rigtig god læseoplevelse.

December bød i det hele taget på nogle rigtig gode læseoplevelser. Jeg læste faktisk slet ikke en dårlig bog i december, så yeah mig.
Jeg genlæste Snesøsteren og Burnt Offerings, som er to meget forskellige bøger, men som var lige, hvad jeg havde brug for på hver deres måde.

Jeg lyttede til Sommermørke samt Stol ikke på nogen, og de var rigtig gode, men grumme lytteoplevelser.

På børnebogsfronten læste og grinede jeg af En monstervild ide og En blodig weekend. Jeg ledte efter held i Fødselsdagsønsket, der blev stjålet, og led med Raina i Kvalme. Jeg lærte Pelle og Pelles kamp for klimaet bedre at kende i Tørke.

Jeg slugte Den hvide enkes død, og jeg forstår til fulde al den hype, den har fået. Jeg glæder mig så meget til den tredje og sidste bog.
Jeg læste A Court of Frost and Starlight, som var en fin historie, og så fik jeg læst A Court of Silver Flames, og det var en helt igennem fantastisk historie.

Da jeg gik i gang med Carry On, havde jeg slet ikke regnet med, at den ville overraske mig så positivt. Den blæste mig fuldstændig bagover, og jeg slugte både og dens efterfølger Wayward Son på lydbog på ganske få dage. Nu står jeg i kø til bog 3, og der er så lang ventetid på den... suk...
_________

I januar har jeg planer om at deep cleane mit hus, give de ting, som jeg ikke bruger videre, og bare få ryddet op i mine ting. Det trænger jeg til.
Jeg har også en del planer for bloggen og min læsning generelt, som jeg gerne vil arbejde videre på. På bloggen kommer der i januar forskellige opsamlingslister jeg laver for året der gik, samt planer for det nye år. Jeg har også en række anmeldelser klar, men det kan godt være at der bliver rykket lidt rundt på dem, så jeg har plads til det andet, som jeg godt vil have fyret af i den første måned. Håber du vil læse med.
Sidst men bestemt ikke mindst er januar er også min fødselsdagsmåned, og jeg har allerede lagt nogle planer, men ved jeg endnu ikke om de kan gennemføres på grund af corona. Jeg håber det, men ellers kan de udsættes, hvis det er.


Læste bøger:
Maja Lunde: Snesøsteren (Årstidskvartetten)
Thomas Brunstrøm & Sophie Souid: En monstervild ide (To på ti #1) (anmeldereksemplar)
Thomas Brunstrøm & Sophie Souid: En blodig weekend (To på ti #2) (anmeldereksemplar)
Rainbow Rowell: Carry On (Simon Snow #1) (lydbog)
Kazu Kibuishi: Supernova (Amulet #8) 
Kenneth Bøgh Andersen: Juleønsket
Eva Munk: Tørke (Grøn Klode #2) (anmeldereksemplar)
Rainbow Rowell: Wayward Son (Simon Snow #2) (lydbog)
Raina Telgemeier: Kvalme (Smile #3)
Sophie Souid: Fødselsdagsønsket, der blev stjålet (anmeldereksemplar)
Stephen King: The Stand
Kenneth Bøgh Andersen: Jagten på julemandens latter
Stina Jackson: Sommermørke (lydbog)
Nicole Boyle Rødtnes: Den hvide enkes død (Rød og blå #2)
Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight (A Court of Thorns and Roses #3.1)
Paul Cleave: Stol ikke på nogen (lydbog)
Laurell K. Hamilton: Burnt Offerings (Anita Blake, Vampire Hunter #7)
Sarah J. Maas: A ​Court of Silver Flames (A Court of Thorns and Roses #4)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar