Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 24. januar 2022

De bedste bøger 2021


[Indeholder anmeldereksemplarer]

2022 er allerede godt i gang, men jeg vil lige kaste et lille tilbageblik på 2021 i dag, og det gør jeg ved at skrive om de bedste bøger, jeg læste i 2021
Sidste år læste jeg 280 bøger, og i den stak var der rigtig mange gode bøger. Udvælgelsesprocessen var hård, men nu er det endelige resultat klar.
Bøgerne er i tilfældig rækkefølge, og der er links til alle mine anmeldelser.


# Den hvide enkes død (Rød og blå #2) af Nicole Boyle Rødtnes
Hold nu op, hvor Den hvide enkes død en barsk bog, og cliffhangeren var simpelthen brutal og hjerteskærende. Anmeldelse kan findes her


# A ​Court of Silver Flames (A Court of Thorns and Roses #4) af Sarah J. Maas
Som det fremgår af min anmeldelse lige her, var jeg fuldstændig opslugt og nærmest besat af Nesta og Cassians historie. A Court of Silver Flames er en virkelig fantastisk bog, som jeg glæder mig til at læse igen og igen.


# Dicte var her af Eva Munk (anmeldereksemplar fra Byens Forlag)
Dicte, åh Dicte. Du knuste mit hjerte et par gange undervejs, men det tilgiver jeg dig for, da jeg holder utrolig meget af dig. Du var en af de bedste ya romaner, jeg læste i 2021. Anmeldelse kan læses her.


# Middlegame (Middlegame #1) af Seanan McGuire
Middelgame er lidt en mærkelig bog, men det er skam jeg vandt til, når jeg læser Seanan McGuire. Hun har skrevet nogle virkelig interessante bøger. Den har et virkelig spændende koncept, men jeg erkender også at det ikke er en bog for alle. 2'eren Seasonal Fears skulle udkomme i år til maj, og det ser jeg frem til. Anmeldelse af Middelgame kan læses her.


# Nattevandreren af Mads L. Brynnum (anmeldereksemplar fra forlaget Calibat)
Jeg elsker tv-serien Buffy the Vampire Slayer, og Nattevandrenen har de vildeste Buffy vibes tilsat en dansk setting og mange nordiske væsner og monstre. Det fungerer virkelig godt, og det er en rigtig underholdende bog. Min anmeldelse kan findes lige her.


# Sumpbaronens rejse (Til Aretz’ Ende #1) & Bondekongens rejse (Til Aretz’ Ende #2) af Christina E. Ebbesen
Til Aretz' Ende er en episk fantasyserie, hvor vi følger Gavin og Robin. Jeg var fuldstændig opslugt af deres historier. Jeg elsker de to fyre, men gruer også en smule for deres fremtid. Mine anmeldelser kan læses her og her.


# Arven fra fortiden (Awen #2) af Nathali & Bettina Liane (anmeldereksemplar fra Turbine)
Arven fra fortiden er en stærk fantasyroman, der blev ved med at overraske mig. Den er fuld af underfundige detaljer og nogle interessante karakterer. Anmeldelsen kan læse her.


# Den Usynlige Krig (Tavse Verdener #1) af Boris Hansen
Den Usynlige Krig er en vild oh fantastisk bog, så kort kan det siges. Læs min anmeldelse lige her.


# The Female of the Species af Mindy McGinnis
Jeg tror, jeg skal have købt The Female of the Species på et tidspunkt, for jeg har virkelig meget lyst til at genlæse den. Det er en barsk, hjerteskærende og rørende bog. Find min anmeldelse her.


# Vei bog 1 & 2 af Sara B. Elfgren & Karl Johnsson
Vei er en fængende og utrolig smuk graphic novel. Den har nogle virkelig interessante karakterer, og så er den baseret på nordisk mytologi, som jeg elsker. Anmeldelse kan læses lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar