Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 11. januar 2022

A Court of Frost and Starlight af Sarah J. Maas

"Hope warms the coldest night. 
Feyre, Rhys, and their close-knit circle of friends are still busy rebuilding the Night Court and the vastly changed world beyond. But Winter Solstice is finally near, and, with it, a hard-earned reprieve.
Yet even the festive atmosphere can't keep the shadows of the past from looming. As Feyre navigates her first Winter Solstice as High Lady, she finds that those dearest to her have more wounds than she anticipated—scars that will have a far-reaching impact on the future of their court."



A Court of Frost and Starlight er en lille bog på lidt over 200 sider, der klemmer sig imellem A Court of Wings and Ruin og A Court of Silver Flames. Det er ikke strengt nødvendigt at have læst den for at kunne fortsætte videre i serien, men den er nu meget hyggeligt.

I de tre første bøger har det været Feyre, som vi har fulgt historien igennem (på nær et par afstikkere, hvor Rhys var fortæller i et kapitel eller to). I A Court of Frost and Starlight skiftes de to til at fortælle det meste af tiden, men der er også et par afstikkere, hvor Cassian, Nesta og Mor kommer på banen. 

Winter Solstice nærmer sig (som også er Feyres fødselsdag), og vores venner fra The Inner Cicle har haft travlt med at genopbygge nogle af de ting, som blev ødelagt under krigen. De forsøger også at arbejde sig igennem nogle af de traumer, de har fået af krigen og de ting, som skete under den. 
Bogen veksler mellem hyggelige scener med ferie/helligedagsstemning (lidt ala jul vil jeg sige), og de mere alvorlige, hvor man ser krigens spor.

Der er måske ikke helt så meget plot i denne bog, som der har været i de andre. Det er noget, jeg kan se nogle andre læsere har kritiseret den for, men det gør ikke det store for mig. Jeg var bare så glad for at være tilbage i denne verden, og hos karakterer som jeg elsker.
A Court of Frost and Starlight giver et rigtig godt indblik i karakternes liv og tanker. Selvom jeg rigtig godt kan lide Feyre var det rart også at prøve at være inde i nogle af de andre karaktereres hoveder. Det var virkelig interessant at lære deres stemmer bedre at kende.

A Court of Frost and Starlight er en fin og hyggelig tilføjelse, og den gav mig stor lyst til at læse videre i serien.


3,5/5 stjerner

Titel: A Court of Frost and Starlight
Forfatter: Sarah J. Maas
Serie: A Court of Thorns and Roses #3.1
Sprog: engelsk
Forlag: Bloomsbury YA
Udgivet: 1. maj 2018
ISBN: 9781681196312
Sideantal: 229

Ingen kommentarer:

Send en kommentar