Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 13. januar 2022

Læsemål for 2022


Et nyt år betyder nye læsemål. Så jeg har selvfølgelig igen i år fundet nogle mål jeg gerne vil arbejde med i 2022. Der vil være nogle gengangere fra tidligere år, men de fungerer for mig, så dem fortsætter jeg med.


Goodreads Reading Challenge
De sidste par år har min Goodreads Reading Challenge været på 150 bøger, men nu vil jeg gerne udfordre mig selv, så jeg sætter den til 250 bøger til at starte med, og hvis det går rigtig godt vil jeg hæve den til 300 bøger.

Fokus på at få læst mine egne bøger
Dette er en genganger, som jeg har haft som mål i nogle år efterhånden. Men da jeg bliver ved med at købe nye bøger, så kommer jeg nok ikke i mål lige med det første. Denne udfordring gik ikke så godt sidste år, så jeg vil gøre en større indsats i år.

Færdiglæse eller komme videre i serier
Endnu en ganganger. I år vil jeg arbejde mere målrettet med dette læsemål, så derfor kommer der et særskilt blogindlæg her i januar. Jeg vil nemlig udfordre mig selv til at læse 22 serier i 2022. Det lyder måske ikke af meget, men jeg kan løfte sløret for at der er nogle lange serier i blandt.

Stephen King projekt & tilbage til klassikere 
Jeg fortsætter med mit Stephen King projekt, og jeg kunne godt tænke mig at læse minimum 10 bøger af hans bøger i år.
I 2021 læste jeg kun én klassiker, så det vil jeg gerne gøre noget ved. Om det bliver en om måneden ved jeg endnu ikke, men jeg har så mange stående så det ville være rart at få gjort et indhug.

Readathons
Jeg har savnet at deltage i readathons i 2021 eller bare helt generelt at tage flere timer ud af min dagligdag og bare sætte mig ned og læse. Så derfor vil jeg helt lowkey afholde et readathon for mig selv hver måned. Det kan være alt fra 6, 12, 24 eller 48 timer, men formålet vil være at jeg kan fordybe mig i nogle bøger. Det kan godt være at jeg vil lave blogindlæg om et eller flere af dem eller måske kommer det på Instagram. Vi får se, hvad jeg har lyst til.

Det var mine 2022 læsemål, og jeg glæder mig så meget til at kaste mig ud i dem.

Sætter du læsemål?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar