Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 13. april 2022

Orilium Spring Equinox 2022 - uge 1


Fredag d. 1. april
Så er Orilium skudt i gang, og jeg startede dagen med at tage ud og handle med min mor. Derefter hyggede jeg med hvalpene både ud i haven, hvor vi fik brændt noget krudt af, men også indendørs, hvor vi legede med med legetøj, og bagefter fik genopladet batterierne med nogle lange lure. 
Jeg gik i gang med min korteste bog på min tbr The Saga of Gunnlaug Serpent-tounge, som er en del af Penguin Little Black Classics. Jeg plejer godt at kunne lide myter og sagaer, men jeg synes sproget var lidt knudret. Måske var det fordi jeg læste den engelske oversættelse (?). Så det var desværre ikke den store læseoplevelse.
Inden sengetid fik jeg startet på Fjendeland, som jeg fik læst lidt over 50 sider i, og den virker meget lovende.

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 109

Lørdag d. 2. april
Min mor skulle arbejde i dag, så jeg var hundepasser indtil hun kom hjem igen. Det var lidt for koldt om morgen til de små hundepoter, så derfor var vi indendørs indtil solen fik mere gennemslagskraft. Men det betød, at jeg kunne få læst noget mere af Fjendeland. Og da solen havde brændt den værste rim væk kunne vi endelige gå ud i haven, hvor jeg selvfølgelig også tog min bog med.
Jeg var bare generelt meget ude i dag, og det var rart i solen, men så snart den var væk igen, blev det koldt. Jeg nåede at få læst Fjendeland færdig. Den var god, og jeg glæder mig til at læse den sidste bog, når den engang udkommer.
Jeg nåede også lige at starte House of Earth and Blood, inden jeg faldt i søvn.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 294

Søndag d. 3. april
Søndag var en stille og rolig dag, der gik med hvalpehygge og lidt let læsning. Jeg fik ikke læst særlig meget i House of Earth and Blood. Det blev blot til 36 sider, men jeg er spændt på universet og karakterne, så jeg håber at få læst mere de næste par dage.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 330


Mandag d. 4. april
Mandag var første arbejdsdag efter en forlænget weekend. Vejret var desværre ikke noget at skrive om, og jeg gik og småfrøs det meste af dagen, selvom jeg var godt klædt på.
Da jeg var hjemme igen, fik jeg ryddet lidt op, og arbejdet en lille smule på bloggen. 
Aften brugte jeg på at høre Little Mix og læse i House of Earth and Blood, og nu er den for alvor ved at være spændende. Jeg havde godt hørt flere steder, at man lige skal i gang med den, og der synes jeg, at jeg er nået til nu. Jeg havde faktisk ikke lyst til at lægge mig til at sove, men det skulle jeg jo, hvis jeg skulle være klar til tirsdag.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 412

Tirsdag d. 5. april
Jeg kæmper en del med at få skrevet de anmeldelser jeg mangler, og bunken bliver bare ved med at vokse. Jeg har derfor tænkt en del over, hvad jeg kan gøre ved det. Jeg havde nemlig utroligt svært ved at koncentrerer mig i dag, da jeg skulle skrive én. Jeg fik skrevet noget, men jeg blev desværre ikke færdig. Jeg har en dårlig vane med at se tv-serier eller Youtube, når jeg skal skrive, og det er bare ikke godt for min koncentration, så derfor jeg fra torsdag i denne uge, sætte minimum 1 time af til at skrive, hvor jeg ikke må se tv, høre musik eller lignede. Det bliver helt sikkert en udfordring, at få brudt den dårlige vane, men det vil blive rigtig godt for mig. 
På læsefronten fik jeg læst noget mere af House of Earth and Blood, og jeg er virkelig ved at blive bidt af handlingen og karakterne, faktisk så meget at jeg har svært ved at komme i seng til tiden!

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 492

Onsdag d. 6. april
I dag skulle jeg møde senere på grund af aftenvagt, så jeg startede dagen med en omgang træning og yoga på stuegulvet. Jeg er jo i gang med House of Earth and Blood, men da jeg gerne ville have en bog med til min pause (som ikke er en mursten), begyndte jeg på Jeg er Saga. Jeg fik i løbet af dagen læst lidt over 60 sider i den, hvilket var fint taget i betragtning at jeg fik læst to graphic novels, På åbnet hav og Menneskemonster, som ikke er på min tbr. 

Antal læste bøger: 2 
Antal læste sider: 556


Torsdag d. 7. april
På vej til arbejde blev jeg endelig færdig med den lydbog, som jeg var i gang. Det var en lydbog, som jeg startede før dette readathon, så derfor tæller den ikke med, men jeg er så glad for endelig at være færdig med den. Jeg var nemlig ikke særlig vild med den, og kedede mig det meste af tiden. 
Men det betyder at jeg kunne gå i gang med en ny lydbog, og valget faldt på Tilbage til Lugnasad, hvor jeg fik lyttet til 38 sider.
Efter arbejde fik jeg skrevet 3(!) anmeldelser til bloggen. Det var helt igennem fantastisk at være i flow igen.
Inden jeg skulle i seng fik jeg læst 51 sider i Jeg er Saga. Jeg er desværre ikke helt solgt på den endnu, men det kan jo være at ændre sig...

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 645

Fredag d. 8. april
Sidste arbejdsdag inden weekend! Det føles meget tiltrængt. Jeg var da også en kende træt, da jeg kom hjem, så jeg endte med at tage en lur på sofaen.
Jeg fik hørt 100 sider i Tilbage til Lugnasad, og så blev jeg også endelig færdig med Jeg er Saga, som desværre ikke blev bedre for mig. Men det vil jeg skrive mere om i min anmeldelse.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 851

Lørdag d. 9. april
Jeg startede dagen med en omgang hjemmetræning. Derefter slappede jeg af med noget YouTube. Mit energi niveau var ikke lige på sit højeste om formiddagen, men om eftermiddagen fik jeg gjort hovedrent i stuen, mens jeg lyttede til Tilbage til Lugnasad.
Om aften så jeg en film, og jeg sluttede dagen af med at læse lidt i House of Earth and Blood.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 1.019

Søndag d. 10. april
Jeg startede dagen med hjemmetræning efterfulgt af yoga. Derefter spiste jeg morgenmad, og slappede lidt af med Youtube.
Derefter gik jeg ud i haven og gravende 2/3 dele af min urtehaven igennem (og den er pænt meget). Det gjorde så også, at jeg fik hørt Tilbage til Lugnasad færdig.
Derefter stod den på frokost og en pause, hvor jeg læste lidt i House of Earth and Blood, og tog en lille lur. Derefter gjorde jeg rent i soveværelset, biblioteket og gangen, mens jeg lyttede til Genkomsten.
Om eftermiddagen gik jeg atter i haven og fik gravet det sidste af urtehaven, og hørt lidt mere af Genkomsten.
Om aften så jeg nogle afsnit af Supernatural inden jeg gik i seng med House of Earth and Blood.

Antal læste bøger: 4
Antal læste sider: 1.262

Ingen kommentarer:

Send en kommentar