Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 27. april 2022

Orilium Spring Equinox 2022 - uge 3


[Nordlys er et anmeldereksemplar fra forlaget]

Mandag d. 18. april
Sidste dag i påskeferien blev nydt i det dejlige solskinsvejr, hvor jeg fik læst 103 sider i Sandstorm.
Jeg fik set en del YouTube, fik skrevet to blogindlæg færdig og forberedt nogle spørgsmål
Jeg er ikke helt klar til at ferien er slut, for jeg har virkelig nydt den, men det bliver også fint at komme tilbage til hverdagen, selvom jeg starter lidt hårdt ud med to lange dage i træk.

Antal læste bøger: 6
Antal læste sider: 2.476

Tirsdag d. 19. april
Første arbejdsdag efter ferie bød på vagt, opstart på nyt forløb/aktivitet samt foredrag med Nicklas Brendborg, som har skrevet bogen Gopler ældes baglæns
Jeg har byttet lidt rundt på min tbr, så min Astronomy udfordring blev til Heartstopper vol. 4. Jeg havde brug for noget mere let og kort mellem alle de tykke murstensbøger, jeg læser for tiden. Og så ville jeg gerne lige genlæse den inden Netflix serien kommer. Da jeg skulle møde sent, nåede jeg at læse den færdig inden arbejde.
Jeg fik også startet på en ny lydbog, som er Urværkerne - Kuppelbyens hemmelighed, hvor jeg fik lyttet til 58 sider.
I Sandstorm fik jeg dog kun læst 1 kapitel inden jeg skulle sove.
(Og jeg nåede også at læse en Tænkepause til arbejde, så alt i alt en produktiv dag).

Antal læste bøger: 7
Antal læste sider: 2.927


Onsdag d. 20. april
Jeg havde endnu en aftenvagt i dag, men jeg skulle møde tidligere end normalt. Det betød at jeg "kun" nåede at træne, gå i bad, spise morgenmad, dele et blogindlæg samt gøre mig klar, før jeg skulle ud af døren. På vej til arbejde, havde jeg Kuppelbyens hemmelighed i ørene. Så stod det på arbejde det meste af dagen. Jeg fik derfor ikke læst så meget, men det blev dog til lidt i Sandstorm inden sengetid.

Antal læste bøger: 7 
Antal læste sider: 2.984

Torsdag d. 21. april
Arbejdsdagen fløj afsted, men da jeg kom hjem kunne jeg ikke rigtig koncentere mig om noget, så jeg fik set noget YouTube samt et par afsnit af The Walking Dead.
Jeg fik hørt noget mere af Kuppelbyens hemmelighed samt læst et par kapitler i Sandstorm.

Antal læste bøger: 7
Antal læste sider: 3.050

Fredag d. 22. april
I dag arbejdede jeg hjemme, for jeg skulle forberede en del til de næste par uger, samt læse en del.
Efter arbejde fik jeg ryddet lidt op og støvsuget soveværelset. Jeg fik også læst en del i Sandstorm inden jeg skulle gøre mig klar til Aarhus. Jeg skulle nemlig til bogrelease på Eva Munks nyeste bog Nordlys, som blev afholdt på Dokk1.
Jeg havde allerede fået bogen, så den begyndte jeg på i bussen. Jeg har valgt at den er min nye bog til at opfylde Art of Illusion læseudfordringen da jeg godt kan lide at læse bøger om klima.
Det var et rigtig hyggelig event, og jeg var så glad for at jeg kunne være med til at fejre Eva.
I løbet af dagen fik jeg også hørt noget mere af Kuppelbyens hemmelighed.

Antal læste bøger: 7
Antal læste sider: 3.300


Lørdag d. 23. april
Efter påskeferie og en arbejdsuge med nogle lange dage, kan jeg godt mærke tætheden trykke en smule. Min far og en nabo kom forbi et par timer om formiddagen, da jeg skulle have fræset min græsplæne og et blomsterbed. Jeg skal nemlig have anlagt en ny græsplæne, og jeg skal have gjort noget nyt ved blomsterbedet. Græsplænen skal helt sikkert fræses igen og det skal blomsterbedet nok også, men det er rart at det blevet gjort for nu.
Efter havearbejdet gik jeg indenfor igen og satte mig til at læse Nordlys, som jeg blev færdig med - kun afbrudt af en lille lur :)
Jeg fik hørt lidt mere af Kuppelbyens hemmelighed, og læst nogle kapitler i Sandstorm.
Og så fik jeg også binget hele første sæson af Heartstopper, og hold da op, hvor var den fantastisk. Har lyst til at se den igen med det samme!

Antal læste bøger: 8
Antal læste sider: 3.556

Søndag d. 24. april
Var stadig lidt træt, da jeg vågnede i morges, så det bliver nok en stille og rolig dag. Efter jeg var blevet lidt mere vågen var jeg ude og handle ind. 
Da jeg kom hjem igen, fik sat varerne på plads samt taget opvasken, læste jeg Sandstorm færdig. Det var en rigtig underholdende bog, og jeg er hooket på at læse tredje og sidste bog, så det må jeg få gjort, når dette readathon er ovre. 
Jeg har også fået skrevet nogle anmeldelser til bloggen og taget nogle billeder til et forfatterinterview.
Det blev også til en omgang hjemmetræning, hvor jeg hørte en god del af Kuppelbyens hemmelighed. Jeg blev dog ikke helt færdig, så resten blev hørt mens jeg lavede aftensmad og spiste den. Der var ting ved den som jeg rigtig godt kunne lide, men der var også nogle ting, som jeg slet ikke brød mig om. Når jeg har fået samlet mine tanker, får jeg skrevet en anmeldelse.
Om aften fik jeg læst 4 af novellerne fra en ny serie til unge - Årgang 2022 Hemmeligheder. Bøgerne var Samme sang som sidst af Conrad Fields, Spørg mig om alt af Zakiya Ajmi, Blodsøstre af Kristina Stoltz samt En muarnin til Eileen Green af Peter Nordahl.
Jeg fik også startet på en ny lydbog, som var Stormtid af Rikke Havner Alrø.
Så alt i alt var det en produktiv dag, når det kom til er få læst nogle bøger.

Antal læste bøger: 14
Antal læste sider: 4.316

Ingen kommentarer:

Send en kommentar