Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 7. september 2022

Blood Bound af Patricia Briggs

"A vampire has to deliver a message to a fellow undead and needs a witness that won't be noticed - and Mercy Thompson's shapeshifting abilities make her the perfect candidate. But the assignment turns into a bloodbath and Mercy attracts the attention of not just a powerful vampire, but the even more powerful demon possessing him."


Moon Called

Blood Bound er anden bog i serien om Mercy Thompson, og denne gang kommer Mercy i problemer, fordi hun skylder en tjeneste. Stefan, som er både vampyr og ven, beder Mercy om at være til stede, når han skal besøge en ny vampyr. Cory Littleton er dog ikke en helt normal vampyr. Han er besat af en dæmon, og det står ikke klart hvem, der kontrollere hvem, og han er derfor til stor fare for både vampyrer, varulve og mennesker. Mercy og Stephen slår sig derfor sammen med andre vampyrer og varulve for at opspore Littleton og uskadeliggøre ham.

I Blood Bound dykker vi en smule dybere ned i universets vampyrpolitik, og jeg er som altid en sucker for en en spændende vampyrfortælling. Jeg er også vild med, når vampyrerne rent faktisk har tænder og ikke er bange for at bruge dem. Bogen har nogle rigtig spændende og nervepirrende actionscener, hvor der ikke bliver lagt fingrene imellem og hvor blodet flyder.

Der er også plads til romantiske forviklinger idet Mercy står imellem to mænd eller rettere sagt to varulve, der meget gerne vil have hende som partner. Den ene er Samuel, som var Mercys første kærlighed, men som svigtede og forrådte hende, mens den anden er hendes nabo og leder af varulvene, Adam. Jeg ved godt, hvem der er min favorit, så jeg er spændt på hvem Mercy ender med (eller om der kommer nogle nye potentielle partnerne på banen senere i serien).

Romanen er meget velskrevet med en fængende skrivestile, der er fuld af humor og rappe replikker. Jeg var rigtig godt underholdt fra start til slut, og jeg glæder mig til at læse videre i serien. 
Jeg vil anbefale Blood Bound til dem, der godt kan lide en god urban fantasy roman med en selvstændig og interessant kvinde i hovedrollen.


4/5 stjerner

Titel: Blood Bound
Forfatter: Patricia Briggs
Serie: Mercy Thompson #2
Sprog: engelsk
Forlag: Orbit
Udgivet: 1. jnui 2011 (denne udgave) // oprindelig udgivet 30. januar 2007
ISBN: 9780356500591
Sideantal: 352

Ingen kommentarer:

Send en kommentar