Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 7. oktober 2022

Nye bøger #86 - tilføjelser i august & september


[Indeholder anmeldereksemplarer]

I august og september fik jeg skrabet 32 nye bøger til mig, hvoraf 7 er anmeldereksemplarer, 18 blev købt på Fantasyfestivalen og resten af en blanding af forudbestillinger og andre bøger, som har fristet mit øje.
Lad os starte med anmeldereksemplarerne.


Straarup & Co. har sendt mig Eva Munks HIP serie, som består af bøgerne Kun Liam, Mere end ord og Efter Sandra. HIP serien er en letlæsningsserie henvendt teenagere.


Fra Forlaget Falco har jeg modtaget to bøger. Den ene er I fiskens tegn af Melissa Broder, som jeg glæder mig rigtig meget til. 
Den anden er Dragerepublikken, som er anden bog i R.F. Kuangs fantasytrilogi. Jeg elskede den første bog, som jeg læste tidligere i år, så jeg har meget høje forventninger til denne bog. 


Mellem Verdener - Ragnarok af Dina K. Sjöblom modtog jeg fra Forlaget Klippe. Jeg har allerede læst den, og den er virkelig fantastisk.
Fra Turbine har jeg modtaget Af ild og vind, som er anden bog i Julie M. Days nyeste serie. Jeg planlægger at læse den første bog snart, og så er det jo rart, at jeg kan gå videre til to'eren når jeg er klar til det.


Jeg forudbestilte tre bøger fra Saxo, og som kom dryppende ind i løbet af september. De er alle fantasy og murstensromaner, så jeg ser frem til nogle gode timer i deres selskab. Bøgerne er:
The Dragons Promise af Elizabeth Lim, Wolfsong af T. J. Klune samt Babel af R. F. Kuang.


Jeg opdagede ved lidt af et tilfælde at Stephen King har udgivet en ny bog (hvorfor jeg er overrasket ved jeg ikke. Han er stadig en meget produktiv forfatter). Den nyeste bog hedder Fairy Tale, og skulle være en fantasy, der foregår i en anden verden, som en teenager skal redde.
Jeg fik ikke købt Simon Zanders nyestes bog Sortørnens Øje på Fantasyfestivalen, så det måtte jeg hellere gøre noget ved.


Jeg fik også købt to horror fortællinger. Den ene er en mangaen Uzumaki af Junji Ito og den anden er graphic novelen The Me You Love in the Dark af Skottie Young & Jorge Corona. Jeg har allerede læst The Me You Love in the Dark, som var fantastisk tegnet, og jeg var også rart vild med historien.
 

Så er vi kommet til min Fantasyfestival haul.
Jeg købte flest engelske, men det blev også til en enkelt dansk serie, som var Stjernekrønikerne af Mads Schack-Lindhardt. Serien består af de seks følgende bøger: Tir-Nâzrals Arving, K'harwyngars Dronning, Qul Sasas Skygger, Zinvaris Dyb, Illiéndirs Flamme og Kalanthas Hjerte.
Jeg håber, jeg bliver vild med serien, nu hvor jeg har købt alle bøgerne i den.


Jeg købte helt klart flest bøger hos Fantast, og jeg ved nødvendigvis ikke særlig meget om dem, så jeg lister blot titel og forfatter her. 
Men jeg glæder mig virkelig meget til at læse dem, og forhåbentlig får jeg mulighed for at besøge Fantasts butik i København en skønne dag.

The Stone Knife af Anna Stephens.
Silver Under Nightfall af Rin Chupeco.
Ghost Eaters af Clay McLeod Chapman.
Mischief Acts af Zoe Gilbert.


Witches Stepped in Gold af Ciannon Smart.
The Virago Book of Witches af Shahrukh Husain.
The Goblin Emperor af Katherine Addison.
King of Ashes af Raymond E. Feist.


Her Majesty's Royal Coven af Juno Dawson.
The Wolf and the Woodsman af Ava Reid.
For a Muse of Fire af Heidi Heilig.
The Undertaking of Hart and Mercy af Megan Bannen.


Har du købt nogle bøger for nyligt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar