Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 24. marts 2023

Bridge of Souls af Victoria Schwab

"Where there are ghosts, Cassidy Blake follows ... unless it's the other way around?
Cass thinks she might have this ghost-hunting thing down. After all, she and her ghost best friend, Jacob, have survived two haunted cities while travelling for her parents' TV show.
But nothing can prepare Cass for New Orleans, which wears all of its hauntings on its sleeve. In a city of ghost tours and tombs, raucous music and all kinds of magic, Cass could get lost in all the colourful, grisly local legends. And the city's biggest surprise is a foe Cass never expected to face: a servant of Death itself."



Bridge of Souls er tredje og sidste bog i serien om Cassidy Blake.

Cass, hendes forældre og spøgelset Jacob er nu rejst til New Orleans, som skal danne baggrund for forældrenes tv-serie. 
New Orleans byder på Cass' største udfordring til dato, for nu er det ikke bare spøgelser eller poltergeister der er efter hende, men selve Døden (eller i hvert fald dens håndlangere), der stræber hende efter livet.

Jeg kunne rigtig godt lide introduktionen at det mystiske selskab og nogle af dens medlemmer. Det var en fin tilføjelse til universet, og jeg kunne faktisk godt have tænkt at de havde været en større del fra trilogiens start. De var helt klart noget af det, som jeg fandt mest interessant ved bogen.

Cass' og Jacobs venskab er også en del af charmen ved serien, og de skinnede da også igennem her. Det var også godt at Lara kom mere på banen i denne bog, og at hun spillede en større rolle og rent faktisk var fysisk til stede.

Jeg er stadig træt af alle de Harry Potter referencer, som åbenbart skal proppes ind hele tiden. Jeg savnede også noget mere uhygge i bogen. Jeg ved godt at det er en børnebog, så det ikke kan al for grafisk, men jeg synes stadig at 2'eren, Tunnel of Bones, var meget bedre til det uhyggelige. I den blev der skabt en virkelig trykkende og stemningsfyldt atmosfære, som jeg savnede her.

Alt i alt er det en fin trilogi for børn, men jeg tror at det er på tide, at jeg prøver kræfter med forfatterens bøger til teenagere/voksne.


3,5/5 stjerner

Titel: Bridge of Souls 
Forfatter: Victoria Schwab
Serie: Cassidy Blake #3
Sprog: engelsk
Forlag: Scholastic Press
Udgivet: 2. marts 2021
ISBN: 9781338574876
Sideantal: 304

Ingen kommentarer:

Send en kommentar