Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 15. april 2017

Biblioteks Haul #2


Et af mine personlige mål for i år er at forsøge at begrænse mine bibliotekslån (i hvert fald når det gælder bøger), så jeg kan få læst mine egne bøger. Men da jeg er på biblioteket stort set hver dag bliver jeg hele tiden bombarderet med inspiration, så det kan være svært at begrænse sig. Men indtil videre er det gået okay synes jeg selv. Jeg har pt. kun 10 biblioteksbøger hjemme. 3 af dem er graphic novels og 1 skuespil. I forhold til hvor mange jeg potentielt kunne have lånt er det ganske godt.
  • Ternet Ninja af Anders Matthesen. En kollega anbefalede den til mig. Hun havde læst den sammen med sin søn og de var begge solgt.
  • Khi-ritualet af Bjarne Dalsgaard Svendsen. Jeg læste denne, da jeg var barn og har fået lyst til at læse den igen.
  • Men egentlig ville jeg så gerne have været antropolog... af Margaux Motin. Faldt over denne ved et tilfælde, mens jeg ordene tegneserierne.
  • Se ikke væk af Karen Strandbygaard. En anden kollega interviewede forfatteren til Krimimessen og bogen lød simpelthen så spændende og angstfremkaldende at jeg bare måtte låne den.
  • Prøven af Emil Blichfeldt. Fandt denne på en vagt i børn. Den handler om de nordiske guder så selvfølgelig måtte jeg låne den.
  • Fantastic Beasts and Where to Find Them : the original screenplay af J. K. Rowling. Jeg så filmen sidste år to gange i biografen fordi jeg synes den var så god, så selvfølgelig skal jeg også afprøve manuskriptet.
  • The Walking Dead vol. 27: The whisperer war af Robert Kirkman. Jeg har læst The Walking Dead igennem flere år nu og har set indtil sæson 6 af tv-serien. Nogle albums er virkelig gode, mens andre har lidt mistet pusten. 
  • Overløber af Tatiana Goldberg. Jeg kunne virkelig godt lide Goldbergs første graphic novel Anima. Hun har nu skrevet og tegnet en ny serie, hvor Overløber er det første bind. Jeg har smugkigget lidt i den og den ser spændende ud.
  • Akvarium af Len Vlahos. Biblioteket fik nye bøger, da jeg var på vagt i denne uge og Akvarium var en af dem. Jeg har set at den har fået gode anmeldelser og en god lektør, så den skal jeg da også lige prøve.
  • Who Goes There? af John W. Campbell Jr. Denne bog indeholder 7 science fiction noveller, hvoraf titelnovellen Who Goes There? er blevet filmatiseret to gange, senest som The Thing, som jeg også har lånt fra biblioteket. Regner med at læse novellen først og så se filmen.

Så det var min lille stak af biblioteksbøger, som jeg glæder mig til at læse. Og jeg tror på, at jeg får dem læst, imodsætning til når jeg har haft 30-40 bøger hjemme på en gang.

Har I lånt noget godt fra biblioteket for nyligt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar