Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 23. april 2017

TomeTopple Readathon - Wrap up


I 2 uger har jeg deltaget i et readathon, hvor formålet var at læse tomes (bøger på 500+ sider). Readathonet sluttede i torsdag, og her er min opsummering af de to uger. Min tbr var ambitiøs, det vidste jeg på forhånd. Jeg fik ikke læst alt (det viste jeg også på forhånd), men den kan ses her.


Fredag d. 7 april
Så er readathonet endelig igang. Mit første valg faldt på Kimæren af Christian Reslow. Jeg har læst den for nogle år siden, men følte det var på tide med en genlæsning. Jeg begyndte på den i morges til træning, hvor jeg fik læst en del sider, og jeg forsatte, da jeg kom hjem fra arbejde. Kimæren er en spændende bog, der blander horror og thriller, og så har den korte kapitler, så jeg flyver nærmest igennem den, så jeg regner med at det ikke tager mig længe at få den læst. I morgen, lørdag, skal jeg på arbejde en stor del af dagen, jeg skal nemlig være med til Star Wars messen, så jeg ved ikke hvor meget jeg får læst den dag. Men jeg håber at få listet nogle sider ind her og der.


Antal læste bøger: 0
Antal læste sider i alt: 220


Lørdag d. 8 april
Min dag er gået med Star Wars, glade mennesker og god stemning. Og det var rigtig hyggeligt og sjovt. Jeg fik også læst en smule i Kimæren, 58 sider blev det til, men til sidst kunne jeg ikke holde øjene åbne mere.

På vej til Star Wars messen fik jeg dog også lyttet til ca. ½ time af The Gunslinger af Stephen King, men da den ikke er på 500+ sider, kan den ikke rigtig tælles med her. 

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider i alt: 278

Søndag d. 9 april
Dagen efter Star Wars messen var jeg stadig træt og besluttede at tage en stille afslapningsdag. Men det blev også dagen. hvor jeg blev færdg med min første tome. Kimæren er færdiglæst og den var lige så god som jeg huskede. 
Den næste bog jeg samlede op var Craig Thompsons graphic novel Habibi. En gribende historie med utrolig flotte illustrationer. Og jeg nåede sørme også at få læst den færdig.
Jeg vaklede mellem A Court of Mist and Fury og Warbreaker som min næste bog, men jeg endte med at samle ACOMAF op. Jeg nåede dog ikke at få læst særligt meget i den før jeg faldt i søvn.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1259

Mandag d. 10 april
Jeg har ikke fået læst så meget i dag. Jeg har været på arbejde, støvsuget min lejlighed, set nogle afsnit af Supernatural samt The Magnificent Seven. Men det er okay, sådan er det bare nogle dage. Jeg fik læst 3 kapitler i ACOMAF inden jeg faldt i søvn. Den er virkelig spændende, så jeg kan godt mærke at jeg læser den langsommere, fordi jeg godt vil have at den varer lidt længere.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1291

Tirsdag d. 11 april
Igen en dag, hvor jeg ikke fik læst særlig meget i løbet af dagen. Det blev kun til små 55 sider i ACOMAF.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1346

Onsdag d. 12. april
Min sidste arbejdsdag inden påskeferien var en aftenvagt, så jeg havde formiddagen fri, hvor jeg pakkede mine tasker, fordi jeg skal hjem til mine forældre på påskeferie. Jeg blev færdig med en bog, nemlig The Gunslinger af Stephen King, som jeg hørte på lydbog, men da den er på ca 231 sider (eller 7 timer og 20 minutter, hvis man hører den på lydbog som jeg gjorde) opfylder den ikke kravene til Tome Topple, men jeg nævner den lige her for det var godt nok en mærkelig oplevelse for mig. Jeg synes den var så fragmenteret og jeg kunne ikke altid følge med. Om det var på grund af oplæseren eller fordi historien oprindelig startede ud som 4 noveller, der så senere er blevet skrevet sammen til en roman, ved jeg ikke, men når/hvis jeg forsætter med serien bliver det ikke som lydbog. Jeg fik desværre ikke læst noget i mine Tome Topple romaner. Men kom hjem til en dejlig pakke med nye bøger!

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1346

Torsdag d. 13 april
Min første feriedag! Og jeg skal love for at der gik ferieafslapning i det fra starten af. Dagen blev 
Jeg gik blandt andet tur med hunden, så tegnefilm, og bare hyggede sammen med familien. Jeg begyndte også på Warbreaker af Sanderson, og den er bare så fascinerende. 

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1421

Fredag d. 14 april
I dag var vi en tur i Dollerup bakker, hvor vi gik en ganske pæn tur op og ned af mange af bakkerne og bare nød den dejlige natur og den friske luft. Jeg elsker at vandre rundt i bakkerne og nyde udsigten. Vi (min bror og jeg) fik også en is, så det var ikke så ringe. 
Jeg fik læst en smule mere i Warbreaker, men ikke meget.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt:1479

Lørdag d. 15 april
Om formiddagen var jeg ude at handle med min mor, og vi var også et smut til Viborg, hvor jeg fik købt nogle nye smykker (de havde 50%!) og nogle nye løbe/vandresko (som jeg desværre skal vente på bliver leveret engang i næste uge).
Jeg fik også set en del BookTube videoer, har blandt andet genopdaget min kærlighed til Jen Campbells videoer
Jeg begyndte på en ny bog, nemlig Patrick Ness' Release, som jeg skal anmelde. Jeg fik læst knap 100 sider. Jeg glæder mig til at finde ud af hvad der videre sker.
Jeg fik også læst noget mere i ACOMAF. Den er bare så god, at jeg havde problemer med at lægge den fra mig, da jeg skulle til at sove.


Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1573


Søndag d. 16 april
Igen en ren afslapningsdag. Jeg så et par gyserfilm og fik lavet noget til bloggen. Resten af tiden læste jeg. Jeg blev færdig med Release. Hold da op for en bog!
Derudover læste jeg videre i ACOMAF. Den bliver bare bedre og bedre! Og er slet ikke hvad jeg har regnet med. På den gode måde.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1678

Mandag d. 17 april
Jeg fandt Wool af Hugh Howey på Mofibo, så den er jeg lige så stille gået igen med. Fik lyttet til ca. 45 minutter af den. Den er helt langsom i starten, men virker lovende.
Fik også læst lidt mere i Warbreaker, men ikke meget. Jeg må vist konkludere at jeg ikke har fåer læst så meget i ferien, som jeg gerne ville.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1691

Tirsdag d. 18 april
Tilbage på arbejde igen efter påskeferie. Kunne godt have brugt en lidt længere ferie (men sådan er det vel næsten altid?). Havde en kort dag i dag, så det hjælper på det.
Har hørt 2 timer og 15 minutter af Wool, stadig lidt langsom i handlingen, men det speeder forhåbentlig op på et tidspunkt. Fik igen læst noget mere af ACOMAF. Den er bare så fængende og svær at lægge fra sig igen. Jeg vil fra nu af kun fokusere på den, så jeg kan få den læst færdig inden readathonet er over.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1802


Onsdag d. 19 april
Jeg skulle møde sent i dag, så brugt morgen/formiddagen på at læse ACOMAF, og kastede mig over den igen så snart jeg kom hjem fra arbejde og fik læst noget før jeg faldt i søvn.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider i alt: 1907


Torsdag d. 20 april
Sidste dag for dette readthon og jeg fik færdiglæst ACOMAF, og hold nu kæft! hvor var det en fantastisk bog med vidunderlige, fantastiske karakterer og altopslugende plot. Jeg lider stadig af en massiv bookhangover, og har bare lyst til at læse den igen og igen, og så kan jeg slet ikke vente på at jeg får fat i A Court of Wings and Ruin! Der er alt for lang til 2. maj.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider i alt: 2008

Så for at summe TomeTopple Readathon op.

  • Jeg fik læst 3 tomes. Og 2 der ikke var.
  • Jeg fik læst/hørt noget af en fjerde og femte tome
  • Jeg læste ialt 2008 sider og fik hørt 3 timer af Wool. Det er jeg ganske tilfreds med, set i lyset af at jeg ikke fik læst særlig meget i påskeferien.
  • Den bedste bog (jeg fik færdiglæst) var uden tvivl A Court of Mist and Fury.
  • Af udfordringerne fik jeg gennemført tre af dem. Jeg fik læst mere end 1 tome. Jeg læste en graphic novel og jeg læste en bog der er en del af en serie.
  • Jeg har fået lyst til at læse flere tomes, og da jeg har mange ulæste til at stå på mine reoler kan jeg ikke vente med at komme i gang.

Deltog I i TomeTopple og fik I læst noget godt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar