Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 29. april 2017

Read-A-Thon #4 - April 2017


Klokken 07:55
Så blev det endelig lørdag, men desværre har jeg ikke mulighed for at sove længe (det gad jeg ellers godt), for lige om lidt skal jeg nemlig på arbejde. Jeg får dog heldigvis fri lidt før klokken 14, så jeg når at være med fra starten :) Men indtil da skal jeg ud i det danske landskab og låne bøger ud til nogle rare mennesker samt finde ud af hvilken bog jeg vil starte med at læse.

Klokken 14.00
Så er læsedøgnet igang. Jeg nåede lige at komme hjem fra arbejde og besøgt nogle enkle bloggere. Resten må vente til lidt senere for nu skal der læses. Jeg starter med Tidevandet af Nick Clausen. Rigtig god læselyst til alle!
Antal bøger: 0
Antal læste sider: 0
Klokken 14:48
Så er den først bog læst. Tidevandet var et herligt lille gys, der paradoksalt fik mig til at længes efter sommer og hav. I kampens hede har jeg helt glemt mine snacks, så dem vil jeg lige finde frem før jeg går i gang med den næste bog som bliver Kindred Spirits.
Antal bøger: 1
Antal læste sider: 151
Klokken 15:40
Så fik jeg læst Kindred Spirits. En sjov lang novelle om Star Wars og om at være nørd. Kan klart anbefales. Nu skal jeg så bare lige finde ud af hvilken bog jeg skal læse nu, men tror det bliver Prøven.
Antal bøger: 2
Antal læste sider: 211
Klokken 16:40
Jeg har læst mange bøger om de nordiske guder, og Prøven var en rigtig god en af slagsen, og så er Thor og Loke unge drenge i den (det er ikke så tit jeg har oplevet det - de plejer at være voksne). Så var den også helt utrolig stemningsfuld, så jeg skal helt klart læse videre i serien, når næste bind kommer. Nu vil jeg lige tage en lille rundtur hos andre bloggere og derefter vil jeg samle min fjerde bog op.
Antal bøger: 3
Antal læste sider: 352

Klokken 19:15
Så er aftensmaden spist og bog nr. 4 er læst. The Library of Unrequited Love var ganske spændende læsning set fra en bibliotekars øjne. Jeg skulle lige vende mig til skrivestilen, men den er helt klart et kig værd, hvis man kan lide bøger, biblioteker og bibliotekarer - og hvem kan ikke det? ;)
Nu vil jeg gå i gang med Mio, min Mio.

Antal bøger: 4
Antal læste sider: 444

Klokken 20:15
Så blev jeg færdig med Mio, min Mio. Jeg har læst den før, men det er så mange år siden at jeg ikke kunne huske særlig meget af handlingen. Men god det var den. 
Jeg fik også talt i telefon med min mor og far, der har haft travlt i haven, så det glæder jeg mig til at se næste gang jeg skal hjem til dem. 
Desværre kan jeg nu mærke at jeg har været længe oppe samt på arbejde i dag, for jeg er ved at være lidt småtræt, men det er alt for tidligt at stoppe læsningen nu. Så derfor vil jeg gå videre til næste bog. Skal bare lige finde ud af om det skal være Lips Touch Three Times eller The Hen Who Dreamed She Could Fly...

Antal bøger: 5
Antal læste sider: 595

Klokken 23:34
Valget faldt på Lips Touch Three Times og jeg har fået læst 2 af de 3 noveller. Nu tror jeg, at jeg flytter læsningen ind i min seng, hvor jeg håber at få læst den sidste novelle inden søvnen melder sig. God læselyst til alle dem der læser igennem natten. Jeg vender tilbage i morgen.

Antal bøger: 5½
Antal læste sider: 739

Klokken 07:01
Jeg har været vågen siden 05:30 og har fået færdiglæst Lips Touch Three Times der indeholder nogle virkelig smukke fortællinger. Nu vil jeg spise lidt morgenmad og gå i gang med min næste bog.

Antal bøger: 6
Antal læste sider: 869

Klokken 09:20
Så fik jeg vendt sidste side af Charlotte's Web. Det var en kær lille fortælling om venskab. Sørme om jeg ikke også har rundet min milepæl på 1000 sider.
Nu må jeg videre med den næste bog.
Antal bøger: 7
Antal læste sider: 1055


Klokken 11:05
Så fik jeg læst Er du okay, Fie? En meget rørende og vigtig ya roman om blandt andet cutting. Jeg tror jeg kaster mig over The Hen Who Dreamed She Could Fly nu og håber jeg kan få den læst færdig inden klokken 14.
Antal bøger: 8
Antal læste sider: 1234

Klokken 12:44
The Hen Who Dreamed She Could Fly var en magisk lille fabel om store drømme og om forskelligheden imellem os. Jeg vil gerne læse til klokken 14, så kaster mig fluks over den næste bog.

Antal bøger: 9
Antal læste sider: 1368

Klokken 14:08
Så er readathonet ovre for denne gang. Jeg nåede lige at læse 76 sider af Romeo & Juliet den sidste times tid (jeg læser den færdig senere i dag). Jeg synes, jeg har haft et godt læsedøgn for mit vedkommende. Jeg regner med at skrive en kort opsummering på et senere tidspunkt, men nu må vi se hvad det blver til.
Jeg håber I alle havde et rigtig godt døgn og dik læst nogle gode bøger. Jeg glæder mig allerede til efteråret!

Antal bøger: 9 2/3
Antal læste sider: 1444

Dette indlæg vil blive opdateret løbende

12 kommentarer:

 1. Fin læsestak! Jeg glæder mig til at se, hvad du synes om Charlotte's Web.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg glæder mig også meget til Charlotte's Web.

   Slet
 2. Kindred Spirits lyder som en, jeg bør læse. Tak for tippet.

  God læsning :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan anbefales :) Men den måtte godt have været lidt længere.
   Tak og i lige måde :)

   Slet
 3. Jeg læste Kindred Spirits til sidste Readathon og var ret vild med den. Den er bare supersød og sjov. Min første bog var en krimi som desværre skuffede lidt. Næste bog er forhåbentlig bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Kindred Spirits var rigtig sjov. Jeg må se at få læst Fangirl snart. Det var en skam at første bog skuffede. Jeg håber at den næste bliver bedre :)

   Slet
  2. Fangirl kan bestemt anbefales. Heldigvis var både bog 2 og 3 rigtig gode, men nu venter den svære opgave at vælge en bog der kan leve op til Simon vs. verdens forventninger. Det bliver ikke helt nemt.

   Slet
  3. Jeg må vist også se at få læst Simon... Det er typisk at jeg får tilført lige så mange nye bøger på min tbr som jeg få læst dem jeg har stående ;)

   Slet
 4. Uh, cliffhanger! Hvilken bog blev det? Mio min Mio er en skøn bog. Måske jeg skulle genlæse den snart....


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev Lips Touch Three Times :) Ja jeg kan helt klart anbefale Mio, min Mio. Den var rigtig god.

   Slet
 5. Wauw, det gik rigtig godt for dig :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet