Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 28. april 2017

Readathon Tag


Jeg så dette tag hos Malene fra Wondrous Bibliophile. Det er oprindeligt lavet af Jeanette fra Jea's Blanke Tanker. Og da jeg elsker både readathons og tags vil jeg selvfølgelig også være med på legen. Og så det jo en form for opvarmning til weekendens readathon.

1. Hvor skal du læse henne?
Jeg skal læse hjemme i min dejlige lejlighed. Nærmere bestemt min behagelige lænestol, hvorfra jeg har udsigt til nogle af mine skønne bogreoler (desværre ikke alle, da mine bøger er fordelt over stort set hele min lejlighed). Men her vil jeg sidde og hygge mig med nogle gode bøger og et tæppe eller to. Senere vil jeg nok flytte ind i min seng og lave et lille læsefort derinde.

2. Har du været med før?
Ja, det har jeg. To gange "officielt" med tilmelding og blogindlæg og endnu flere gange uden. Hvor mange kan jeg ikke huske. Men jeg elsker det.

3. Læse alene, eller sammen med andre?
Jeg foretrækker at læse alene. Når jeg har været hjemme ved mine forældre under readathons er der simpelthen for mange forstyrrelser til at jeg rigtig kan koncentrere mig om min læsning. Men jeg savner min kat og familiehunden når jeg læser - de bor hjemme hos mine forældre. De er (for det meste) rigtig gode læsekammerater.
Under Bibliotekernes Readathon i efteråret læste jeg sammen med en hel flok unge mennesker og det var da rigtig sjovt. Og jeg skal gøre det igen til efteråret, men det er med arbejde, så der har jeg fokus på at give dem en god oplevelse.

4. Holder du dig vågen i alle 24 timer?
Jeg har gjort det tidligere, men ikke de sidste par gange. Jeg har simpelthen brug for søvn, for så får jeg også noget ud af søndagen. Så jeg vil hellere få et par timers søvn og stå tidlig op om søndag. Men jeg vil også sige at det kommer an på de bøger jeg læser. Flere bøger har gjort krav på min nattesøvn tidligere, så hvis der gemmer sig sådan en eller flere i min bunke kan det godt være jeg holder mig vågen i alle 24 timer.

5. Læse mange sider, eller være med for hyggen?
Jeg er med for at læse mange sider for det synes jeg er hyggeligt. Da jeg startede med readathons havde jeg fokus på hvor mange sider jeg læste og det har jeg stadigvæk. Selvfølgelig er det fedt at være med for hyggen, fællesskabet og det sociale. Og jeg vil arbejde på at være mere social denne gang, men jeg ved også bare med mig selv at jeg bliver optaget af at læse, så jeg må forsøge at finde den gyldne middelvej.

6. Kom med et gæt på, hvor mange sider du vil få læst?
Min tbr stak er på 1589 sider. Sidste gang fik jeg læst 1466 sider, så jeg håber på at læse over 1000 sider. Men nu må vi se hvad det bliver til.

7. Hvad glæder du dig mest til?
At læse. At tage et døgn ud og så bruge den på at læse bøger. Jeg elsker at bruge tid på at læse. Og selvfølgelig tage enkle pauser for at følge med i andres læsedøgn.

8. Hvilke snacks er et must-have til readathon?
Det skifter alt efter mit humør. Men jeg har både noget sundt og knap så sundt på menuen, så det skal nok blive godt. Men jeg har også en tendens til at glemme at få det spist undervejs.

9. Følger du andre deltagere på de sociale medier undervejs?
Det har jeg ikke altid gjort, men efter jeg fik min blog har jeg gjort det. Det er rigtig hyggeligt at se hvad folk læser, og det er dejligt at dele sin læseglæde med andre. Men igen arbejder jeg på den gyldne middelvej, for det kan være en tidsrøver, og jeg vil også gerne fokusere på min læsning. Men efter readathonet tager jeg altid lige en runde rundt på andres blogge for at blive opdateret.

Så er jeg vist ved at være varmet op til i morgen. Det bliver så godt! Jeg tagger ikke nogen, men hvis du har lyst til at svare på spørgsmålene, så vil jeg gerne læse dem :)
Som altid er jeg løbende aktiv her på bloggen under readathonet, men du kan også følge mit læsedøgn på både Instagram, Twitter og Goodreads.

2 kommentarer:

  1. Et døgn med ren læsning virkelig kun noget, man kan glæde sig super meget til :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis ;) Der findes ikke noget bedre.

      Slet