Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 13. april 2017

Currently reading #6 - påskelæsning og Tome Topple Readathon


I går kl. 19 var det (endelig) min tur til at få påskeferie, og det har jeg glædet mig til længe. 5 dage hvor jeg kan slappe af, gå ture, hygge med familien og ikke mindst læse.
De sidste tre dage har jeg ikke haft særlig meget energi til at læse, så derfor er det ikke blevet til særlig mange sider. Til gengæld har jeg gjort rent i min lejlighed, set film og skrevet blogindlæg så noget er det da blevet til trods alt.

Men her i påsken vil jeg gerne tilbage til at få læst noget mere, så derfor har jeg tre bøger, som jeg gerne vil have læst inden påsken er fordi, så det krydser jeg fingre for.

Jeg er stadig igang med Tome Topple Readathon, hvor jeg lige nu læser ACOMAF. Den er virkelig spændende selvom jeg kun er knap 80-90 sider inde i bogen.
I dag begyndte jeg også på Warbreaker af Brandon Sanderson fordi den luret i min bevidsthed de sidste par dage. Den er indtil videre meget fængende. Så jeg må finde en måde at veksle min tid imellem de to.

En tredje bog som jeg vil læse i løbet af de næste par dage er I dag forandres alt (Release) af Patrick Ness, som jeg har fået tilsendt fra forlaget. Jeg har kun haft positive oplevelser med Ness, så jeg glæder mig rigtig meget til denne bog.

Hvad er jeres læseplaner for påsken?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar