Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 2. april 2017

Krimimessen 2017


I går var jeg til Krimimessen i Horsens for anden gang. Ligesom sidst tog jeg afsted med mit arbejde. Vi kørte kl. 8:45 fra biblioteket og ankom til fængslet i Horsens lidt i 10. Jeg havde ikke planlagt noget særligt som jeg bare skulle se. Jeg havde dog kigget programmet igennem på forhånd og fandt da også noget som kunne være sjov at se. Men som sagt jeg havde ikke nogle planer andet end at gå rundt og hygge mig og suge indtryk til mig.
Jeg fik snakket en del ved nogle af de forskellige stande, blandt andet hos DreamLitt, TellerupLitteratursiden og Ereolen (man er vel miljøskadet). Dette er kun et lille udvalg, for jeg tror at jeg var rundt ved stort set alle stande. Det var hyggeligt, men til tider var der godt nok mange mennesker. Jeg mødte både nuværende og tidligere kollegaer, samt andre herlige mennesker jeg har mødt via mit arbejde. Jeg mødte også andre bloggere og havde også en virkelig hyggelig snak med Eva.


Jeg hørte to oplæg ved Sort Scene. Den første var Martin Schjönning i samtale med Jette Holst. Han fortalte om sin nye zombieromanen Kværnen der er illustreret af Tom Kristensen. Jeg har fået selv samme bog tilsendt af forfatteren, så skulle selvfølgelig også lige høre ham tale om den.

Derefter hørte jeg min kollega, Jacob, interviewe Karen Strandbygaard om hendes thriller Se ikke væk. Angst optræder meget i romanen, og det var også en stor del af samtalen handlede om. Det var meget interessant. Bogen lød virkelig spændende, og jeg skal helt klart have den læst på et tidspunkt. (Har lige reserveret den på biblioteket).

En anden samtale jeg fik hørt var mellem Tess Gerritsen og Sara Blædel. Jeg er flere gange blevet anbefalet at læse Tess Gerritsens krimiserie om Rizzoli & Isles. (Jeg har set nogle afsnit af tv-serien). Gerritsen - og Blædel for den sags - var herlig. De var fulde af liv, engagerede og fik flere gange salen til at bryde ud i latter. De to damer kom vidt omkring i deres samtale og det var virkelige underholdene. Nu er jeg bare endnu mere opsat på at få læst de to bøger jeg købte og fik signeret af hende.


Jeg havde en enkel bog med hjemmefra til signering, nemlig Skyriel af Lene Dybdahl. Så jeg fangede Dybdahl og fik en underskrift. Ved indgangen kunne man få en gratis bog. Det var Offer uden ansigt af Stefan Ahnhem. Jeg tog en med og fik den signeret til min mor. Og så vil jeg bare sige at Ahnhem har en gennemført tøjstil. Jeg fik også Nanna Foss til at signerede to Spektrum bøger, dog ikke til mig selv, men til en gave. Jeg købte Vejen til Panteon af Boris Hansen og fik ligeledes ham til at sætte en lille underskrift. De sidste signeringer jeg fik var af Dennis Jürgensen. En mand jeg har stor respekt for.


Alt i alt havde jeg en dejlig dag i Horsens. Der var bøger, der var sol og der var glade mennesker. Kan man ønske sig mere?


Måske de her virkelig fine ugler Mie fra DreamLitt har lavet ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar