Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 8. april 2017

Mitose af Brandon Sanderson

"Fortropperne i Newcargo er så småt ved at rydde op i byen efter deres sejr over Stålhjerte. I mængden af tilflyttere dukker der pludselig en ny episk, Mitose, op. En episk med et budskab og en udfordring.
David og resten af Fortropperne må tænke hurtigt, hvis de skal nå at besejre den episke. Måske ligger svaret i Mitoses fortid?"Mitose er en lang novelle der foregår imellem Stålhjerte og Ildkamp. David og Fortropperne arbejder på at få Newcago til at fungere igen efter Stålhjertes regime. Og det går ganske godt, lige indtil en ny magtfuld episk trænger ind i byen på jagt efter Davids hoved. Det bliver starten på en vild jagt gennem byen. Meget andet kan jeg ikke sige uden at spoile handlingen (og det kan vi jo ikke have). Men Sanderson skriver godt og gribende og får fortalt en spændende historie på ganske få sider.

Jeg er blevet virkelig glad for Sandersons univers med Fortropperne og de episke. Og Mitose holder stilen perfekt fra Stålhjerte. Den er fyldt med både humor og action. Det er en historie, når man har brug for et lille pusterum i hverdagen.


3,5/5 stjerner

Mitose (Fortropperne #1.5) af Brandon Sanderson / Originaltitel: Mitosis
Originalsprog: amerikansk / læst på dansk
Forlag: Dreamlitt
Udgivet: 11. november 2016 (denne udgave) / oprindelig udgivet 2013
ISBN: 9788771710076
55 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar