Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 30. januar 2024

De bedste bøger 2023


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Jeg læste 265 bøger i 2023, og der var virkelig mange gode bøger i den stak. Jeg har gennemgået en hård, men nødvendig udvælgelsesproces og er nu klar med en liste over de bedste bøger jeg læste i 2023. 
Bøgerne er i tilfældig rækkefølge, og der er links til mine anmeldelser.


Endnu et eventyr med Anita & co., hvor der er fokus på Anitas nye kræfter, vampyrpolitik, karakterudvikling og romance. Det er som altid utrolig underholdende at dykke ned i Anitas univers.


Lore Olympus 4 & 5 af Rachel Smythe
Jeg havde de tre første volumes på min liste over bedste bøger sidste år, og jeg skal selvfølgelig også have de to næste med. Det er stadig en virkelig dragende fortælling om Persephone og Hades (jeg elsker dem!) med utrolig smukke tegninger. 


In the Lives of Puppets blev ved et tilfælde min første Klune bog, men det bliver bestemt ikke min sidste. Det er er hjertevarm og wholesome roman, der kryber ind under ens hud.


Utrolig velskrevet og detaljerig dansk fantasy af høj kvalitet. Glæder mig så meget til den næste bog.


Undervands horror som gav mig kuldegysninger. Jeg glæder mig til at tjekke resten af forfatterens bøger ud. 


Ubuden er en horrornovellesamling for voksne, og den er hårrejsende og tankevækkende. Den er bestemt ikke for sarte sjæle, men derimod til alle, der elsker et lækkert gys.
Pigen med det regnvåde hår er en fed og original spøgelseshistorie for store børn af en forfatter med stor sproglig overskud. 


En storslået start på et nyt episk fantasyeventyr af højt kvalitet, som jeg er glad for, at jeg endelig har fået taget hul på. 


Jeg faldt for hypen, og var totalt godt underholdt.


Inspirationen fra The Fall of the House of Usher af Poe er tydelig, og dog er historien forfatterens helt egen med svampe, mærkelige harer, et forfalden gods og en soldat fanget midt i det hele. Jeg har muligvis fundet en ny yndlingsforfatter.


Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg gik ind til, da jeg begyndte at læse denne bog, men hold dog op, hvor slog den benene væk under mig. Totalt mindfucked!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar