Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 3. august 2022

Nye bøger #85 - tilføjelser i juli


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle lave et bookhaul for juli, da jeg, som jeg skrev i mit sidste bookhaul, forsøger at skære lidt ned på mine bogindkøb op til Fantasyfestivalen.
Men så var jeg så heldigt at forlaget Calibat sendte mig en lille overraskelsespakke bestående af tre bøger. 
Derudover lå en af mine bestillinger, hvor bogen havde været i restordre, lige pludselig på mit dørtrin, så derfor endte jeg alligevel med at lave et lille bookhaul.


Udskud af Emil Blichfeldt, som er første del i en ny fantasytrilogi med drager, magi og hævn.

Prøven og Ophav del 1, som er første bind og del 1 af andet bind i graphic novel serien Den baske sandhed om Thor + Loke skrevet af Emil Blichfeldt og illustreret af Søren Tim Nordbo.

Jeg har allerede læst dem (og spoileralert - de er virkelig gode!). Jeg anmeldte Prøven her, mens anmeldelse af Udskud udgives på fredag, og jeg satser på at anmeldelse af Ophav del 1 udgives i løbet af september.


Jeg bestilte Nightseer af Laurell K. Hamilton (forfatterens debut) for mange uger siden, hvor jeg fik at vide, at den var i restordre. Og et par dage før den lå på mit dørtrin fik jeg at vide at, den stadig var i restordre, så min overraskelse var stor, da jeg åbnede pakken. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den, men det kan godt være at det først bliver efter jeg har færdiglæst Anita Blake serien. På den anden siden er den knap 300 sider, så man ved aldrig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar