Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 28. juni 2022

Mid Year Book Freak Out Tag


Jeg har svaret på Mid Year Book Freak Out tag siden 2017, så jeg skal selvfølgelig også svare på de 15 spørgsmål igen i år.
Mine svar fra tidligere år kan ses her: 2017201820192020 og 2021.


#1. Best book you’ve read so far in 2022
Jeg kan aldrig vælge blot én bog til dette spørgsmål, så her kommer lige et udvalg af nogle af de bøger, som har ramt mig på hver deres måde. 
Frankenstein genfortalt af Kenneth Bøgh Andersen som er en yderst uhyggelig genfortælling af den klassiske fortælling. Anmeldelse kan læses her.
House of Earth and Blood af Sarah J. Maas er en underholdende urban fantasy murstensværk. Anmeldelse kan findes her.
Opiumskrigen af R.F. Kuang er brutal og blodig fantasy, der er inspireret af kinesiske myter og virkelige hændelser. Anmeldelse kan ses her.
En dag - altid af Jordi Lafebre er en bittersød og rørende fortælling, om to mennesker, der aldrig fik hinanden. 
Den som hvisker af C.A. Wolters er en af de bedste danske fantasyromaner, jeg har læst i år. Anmeldelse kan læses her.


#2. Best sequel you've read so far in 2022
Jeg kunne rigtig godt lide Nordlys, som er A.K.'s bog i Grøn Klode serien. Min anmeldelse kan læses her.
Jeg har også indtil videre fået læst 2-3 bøger i Anita Blake serien, og det har bare været så godt! Jeg håber bøgerne bliver ved med at være lige så gode eller bedre, som dem jeg har læst, for jeg har planer om at læse endnu flere af dem i løbet af resten af året.


#3. New release you haven't read yet, but want to
Jeg glæder mig rigtig meget til at læse House of Sky and Breath, som jeg har planer om at læse i min sommerferie. Jeg har dog hørt lidt mixet meninger om den, men jeg håber, at jeg kommer til at elske den.


#4. Most anticipated release for the second half of the year
Jeg har faktisk ikke helt styr på, hvilke bøger, der er på trapperne. Men jeg glæder mig til afslutningen på Rød og Blå trilogien, den næste Spektrum bog og så mange flere, at jeg på ingen måde kan holde styr på dem (men måske skulle jeg gøre et forsøg engang?).


#5. Biggest disappointment
Jeg kunne virkelig ikke lide The Duke and I, og jeg var ellers godt underholdt af tv-serien (selvom den også har sine fejl). Så jeg kommer ikke til at læse videre i bogserien, men jeg kommer nok til at se tredje sæson af Bridgerton, når den kommer.


#6. Biggest surprise
Jeg har tænkt en del over denne, og til sidst kom jeg frem til Vand til blomster af Valérie Perrin. Det tog nemlig lidt tid at komme ind i den, selvom jeg var meget glad for sproget, men da handlingen for alvor satte i gang, var jeg fuldstændig hooked! Min anmeldelse kan læses her.


#7. Favourite new author (Debut or new to you)
Selvom jeg kun har læst én bog af C.A. Wolters, var jeg helt solgt, og jeg glæder mig utrolig meget til forfatterens næste bog.


#8. Newest fictional crush
Baz fra Carry On. Han er simpelthen skøn! Og jeg elsker Baz og Simon sammen. De er så cute.


#9. Newest favourite character
A.K. fra Nordlys og Shiroin fra Den som hvisker. De er to fuldstændig forskellige personer, men de er virkelige seje på hver deres måde.


#10. Book that made you cry
Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længere af Fredrik Backman.


#11. Book that made you happy
Jeg ved ikke om, jeg har læst nogle glad, glad bøger i år, men jeg var rigtig godt underholdt af Amari og Nattens Brødre, som er skrevet af B.B. Alston. Jeg håber, der snart kommer en 2'er. Anmeldelse kan findes lige her.


#12. Favourite book to film adaptation you saw this year
Heartstopper! Den var simpelthen så perfekt, og jeg var fuldstændig opslugt af den. Fantastiske skuespiller og meget tro mod sit ophav. 


#13. Favourite review you've written this year
Jeg er rigtig glad for mange af mine anmeldelser, men jeg vil da gerne fremhæve: A Court of Silver Flames af Sarah J. Maas og Blue Moon.


#14. Most beautiful book you've bought so far this year (or received)
Jeg er ret vild med disse forsider!


#15. What books do you need to read by the end of the year?
Jeg har som altid virkelig mange bøger, som jeg gerne vil læse. Jeg vil dog prioritere at læse flere bøger i Anita Blake serien. Og så har jeg en god stak anmeldereksemplarer, som jeg gerne vil gøre et indhug i.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar